Ammattikorkeakoululaki

Jonna Kosonen, Tarmo Miettinen, Marja Sutela, Matti Turtiainen

Ammattikorkeakoululaki

Pysy mukana ammattikorkeakoululain muutoksissa! Kouluista tulee osakeyhtiömuotoisia oikeushenkilöita, muutoksia tulee myös mm. koulujen rahoitukseen, toimielimiin sekä opiskelijakuntiin ja terveydenhuoltoon.

Jäsenetuhinta 79,00 € (+alv 10 %, 7,90 €)
Hinta 95,00 € (+alv 10 %, 9,50 €)

Kuvaus

Ammattikorkeakouluja koskeva lainsäädäntö on uudistumassa perin pohjin. Uusi ammattikorkeakoululaki korvaa aiemman vuodelta 2003 olevan lain. Ammattikorkeakouluista tulee uudistuksen myötä osakeyhtiömuotoisia oikeushenkilöitä. Perustavanlaatuisia muutoksia tulee myös mm. koulujen rahoitukseen, toimielimiin sekä opiskelijakuntiin ja terveydenhuoltoon.

Kirja on yleisesitys uudesta ammattikorkeakoululainsäädännöstä. Teoksessa avataan, mitä käytännön vaikutuksia vaadittavalla osakeyhtiömuodolla on ammattikorkeakoulun organisaatioon, miten koulun toiminta ja taloudenhoito voidaan järjestää uuden lain puitteissa sekä tarkastellaan niin opiskelijoiden kuin henkilöstönkin oikeusasemaa.

Kirja on erityisen hyödyllistä luettavaa ammattikorkeakoulujen johtotehtävissä työskenteleville sekä opiskelija- henkilöstö- ja taloushallinnossa toimivalle henkilöstölle. Teos sopii erinomaisesti myös opetuskäyttöön.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Jonna Kosonen, Tarmo Miettinen, Marja Sutela, Matti Turtiainen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463432
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 343

Kirjoittajat

Marja Sutela

HTT, dosentti, vararehtori
TAMK
Katso tiedot

Matti Turtiainen

Professori
Itä-Suomen yliopisto
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv