KauppakamariTieto: Yhtiöoikeus

KauppakamariTieto: Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeus-teos on tarkoitettu osakeyhtiön juoksevan hallinnon hoitajille. Lisäksi se sopii käytännön käsikirjaksi yhtiön johdolle ja yhtiön kirjanpitotehtävistä vastaaville sekä tilitoimistoille ja tilintarkastajille.

Yhtiöoikeus kattaa osakeyhtion toiminnan yhtiön perustamisesta yhtiön purkamiseen ja rekisteristä poistamiseen. Koska teos on käytännön lakimiesten kirjoittama, se antaa vastaukset yhtiön jokapäiväiseen toimintaan liittyviin kysymyksiin. Saat kattavasti tietoa mm. yhtiön hallinnosta ja tilinpäätöksestä, rahoituksesta, varojen jakamisesta sekä osakkeista.

Myös harvemmin esille tulevat kysymykset on mukana: miten osakepääomaa voi alentaa, kuinka tehdään liiketoimintasiirto ja osakevaihto tai osakas- tai toimitusjohtajasopimus.

Miksi Yhtiöoikeus?

  • apu yrityksen hallintoon
  • käytännönläheinen lähestymistapa
  • valmiit asiakirjamallit; mm. yhtiökokouksen ja hallituksen kokouksen pöytäkirjat
  • yhtiön eri rahoitusmahdollisuudet
  • ohjeet dokumenttien laatimiseen, kuten osakassopimuksiin, toimisopimuksiin ja yritysjärjestelyihin
  • yhtiön varojen jakoa ja yritysjärjestelyitä koskevat vero-oikeudelliset neuvot
  • vastauksia osakeyhtiön toimintaan liittyviin käytännön kysymyksiin
  • mistä yhtiön johto vastaa: yhtiön johdon vahingonkorvausvelvollisuus, kokousten päätösten moittiminen, vaihtoehdot riitojen ratkaisemiseksi

Teosta päivittävät kaksi kertaa vuodessa asianajajat Marko Vuori, Antti Lehtimaja, Anna Metso ja Ella Soldan Asianajotoimisto Krogerus Oy:stä.

Siirry Yhtiöoikeus-teokseen >>.

Tilaa koekäyttötunnukset tästä.

Katso ohjevideo KauppakamariTiedon käytöstä.


Jäsenetuhinta 135,00 € (+alv 10 %, 13,50 €)
Hinta 180,00 € (+alv 10 %, 18,00 €)

Kuvaus

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten sekä yritysjohdon ja yrittäjien sähköinen tietopankki. Sinne on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät teoksia säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista tiedoista 2-4 kertaa vuodessa. KauppakamariTietoa voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Näet sieltä myös asiantuntijoidemme kirjoittamat ajankohtaiset artikkelit ja Vastauspankkiin viedyt neuvonnassa usein esiin tulleet kysymykset.  

Voit hankkia käyttöösi koko KauppakamariTiedon tai tarvitsemasi teokset. Vuosilisenssin hinta määräytyy teosten ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tuotteiden hinnat ovat 12 kuukauden jakson hintoja. Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia, jotka laskutetaan kerran vuodessa. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan saman teoksen useammalle käyttäjälle, ole yhteydessä myynti@helsinki.chamber.fi.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

 

 

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv