Kumppanuuspaketti

Kumppanuuspaketti

KAUPPAKAMARIN KUMPPANUUSPAKETTI

Kumppanuuspakettiin sisältyy laaja näkyvyys Kauppakamarin järjestämissä suosituissa tilaisuuksissa ja niiden markkinoinnissa Kauppakamarin pääyhteistyökumppanina.

Näkyvyys koulutustilaisuuksissa ja niiden markkinoinnissa

  • Kumppanin logo on näkyvillä markkinointiviesteissä. Kumppani pidetään esillä kaikessa markkinoinnissa soveltuvalla tavalla.
  • Kauppakamarin verkkokauppa www.kauppakamarikauppa.fi. Kumppanin logo, josta on ohjaus kumppanin haluamaan verkko-osoitteeseen, on näkyvillä jokaisen sopimuksessa mainitun koulutuksen yhteydessä.
  • Materiaali ja näkyvyys tilaisuuksissa. Jokainen koulutukseen osallistuja saa paperisen (koko A4) tai sähköisen koulutusmateriaalin. Materiaali sisältää ohjelman ja kouluttajien laatiman sisällön. Yhteistyökumppanin valitsema aineisto, esim. esite, liitetään materiaaliin ja jaetaan jokaiselle osallistujalle. Yhteistyökumppanin logo painetaan koulutusaineistoon, joka on useimmissa koulutuksissa mustavalkoinen. Yhteistyökumppani voi tuoda oman roll-upin koulutuspaikalle.
  • Vapaapaikat kouluttautumiseen ja verkostoitumiseen. Sopimukseen sisältyy kaksi vapaapaikkaa jokaiseen koulutukseen, joita sopimus koskee (arvo 490–895 € per tilaisuus). Kumppanilla on lisäksi oikeus hankkia lisäpaikkoja 50 % alennuksella.
  • Ständi. Mahdollisuus tuoda oma osasto tai saada pöytätilaa yhteisständiltä kauppakamarin kanssa. Tapahtumapaikka voi veloittaa ylimääräisiä kuluja, jotka Kauppakamari laskuttaa yhteistyökumppanilta toteutuneen mukaan.
  • Kumppanille tarjotaan mahdollisuus puhutella osallistujia jokaisessa koulutuksessa. Kumppanilla on mahdollisuus esimerkiksi pitää illallisen yhteydessä maljapuhe.
  • Tilaisuuden peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai muun koulutuksenjärjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan syyn johdosta, kumppanille tarjotaan korvaava tilaisuus ilman eri korvausta.
  • Tilaisuuksissa jaettava materiaali toimitetaan koulutuspaikalle tai etukäteen Kauppakamarille erikseen sovittavalla tavalla.

 

Yhteyshenkilöt:

Kimmo Sallinen, avainasiakaspäällikkö, kimmo.sallinen@chamber.fi, p. 09 2286 0310

Jukka Jääskeläinen, avainasiakaspäällikkö, jukka.jaaskelainen@chamber.fi, p. 09 2286  0234    

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv