Muut tuotteet ja palvelut


Kontaktit Vuosikirja

Vuosikirja tavoittaa kaikki Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset ja metropolialueen tärkeimmät päättäjät sekä vaikuttajat. Vuosikirja on hyödyllinen tietopaketti ja hakemisto, mikä varmistaa näkyvyytesi kauppakamarien jäsenyritysten joukossa. Painosmäärä on noin 10 000 kappaletta ja se jaetaan kauppakamarin noin 7 000 jäsenyritykselle sekä pääkaupunkiseudun päättäjille ja vaikuttajille.

Lue lisää »


Escrow

Kauppakamarin escrow-palveluun voi tallettaa yrityksen toiminnan kannalta tärkeiden tietokoneohjelmien lähdekoodit ja muuta tärkeää asiakirja-aineistoa. Puolueettomana escrow-agenttina toimiva kauppakamari säilyttää materiaalin turvallisesti ja vapauttaa sen escrow-sopimuksen ehtojen mukaan.

Lue lisää »


e-Vientiasiakirjat

e-Vientiasiakirjat on sähköinen palvelu, jonka kautta voit hakea vahvistusta alkuperätodistuksille ja muille vahvistettaville dokumenteille. Asiakirjojen nopean käsittelyn mahdollistaa dokumenttien lähettäminen palvelun kautta valitsemaasi kauppakamariin, missä ne leimataan sähköisesti.

Lue lisää »


Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamarin viranomaistehtävät perustuvat kauppakamareiden asemaan maailmanlaajuisesti tunnetuimpana elinkeinoelämän järjestönä. Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat yrityksille vientiä varten tarvittavia asiakirjoja. Kauppakamarin myöntämiä ulkomaankaupan asiakirjoja ovat muun muassa Euroopan yhteisön yleinen alkuperätodistus sekä väliaikaiseen vientiin tarkoitettu ATA carnet -tulliasiakirja. Vahvistettavista asiakirjoista yleisimpiä ovat kauppalaskut, pakkausluettelot ja erilaiset todistukset.

Lue lisää »

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv