Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti, 3., uudistettu painos

Kirsi Parnila

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti, 3., uudistettu painos

Kirja on selkeä ja havainnollinen teos vuosilomalain koko sisällöstä. Yli sadan käytännön esimerkin, työneuvoston lausunnon ja oikeustapauksen avulla on avattu pykälien merkitystä ja helpotettu niiden käytännön soveltamista.

Jäsenetuhinta 45,00 € (+alv 10 %, 4,50 €)
Hinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)

Kuvaus

Suositun kirjan uudistettu painos, jossa on huomioitu ajantasaisin lainsäädäntö.

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti -kirja on esitystavaltaan selkeä ja havainnollinen teos vuosilomalain koko sisällöstä. Yli sadan käytännön esimerkin, työneuvoston lausunnon ja oikeustapauksen avulla on avattu pykälien merkitystä ja helpotettu niiden käytännön soveltamista.

Kirjassa on esimerkein havainnollistettu vastaus muun muassa siihen, kuinka vuosiloman pituus määräytyy, miten vuosilomapalkka tai lomakorvaus lasketaan erilaisissa työsuhteissa ja miten monenlaiset muutokset vaikuttavat niihin, miten ja milloin loma annetaan ja minkälaisia sopimuksia työntekijöiden kanssa voidaan lomien jakamisten ja siirtämisten suhteen tehdä.

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti -kirja on käytännön opas sekä haku- ja käsikirja kaikille, jotka työssään esimiehinä, palkanlaskijoina tai henkilöstöasioita muuten hoitavina tarvitsevat helposti omaksuttavaa ja käyttökelpoista tietoa vuosilomasäännösten käytännön soveltamisesta.

Uudistetussa painoksessa on huomioitu vuosilomalain 1.4.2016 voimaan tulleet muutokset. Vuosiloman ansaintaa äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaalta rajoitettiin, ja työntekijälle tuli omavastuuaika loman aikaisissa sairaustilanteissa. Kirjassa kerrotaan muun muassa

  • miten uusia määräyksiä sovelletaan käytännössä
  • kuinka omavastuuaika määräytyy ja lasketaan erilaisissa tilanteissa
  • mitkä päivät työkyvyttömyyden vuoksi siirretään ja miten ne tulee myöhemmin antaa. 

Kirjan on kirjoittanut Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaava lakimies Kirsi Parnila, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Kirsi Parnila
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464354
Painovuosi 2016
Painos 3., uud. painos
Sivumäärä 185
Kirjastoluokka 33.44

Kirjoittajat

Kirsi Parnila

Lakimies
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv