Tulossa
Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti, 4., uud. painos

Kirsi Parnila

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti, 4., uud. painos

Kirja on selkeä ja havainnollinen teos vuosilomalain koko sisällöstä. Yli sadan käytännön esimerkin, työneuvoston lausunnon ja oikeustapauksen avulla on avattu pykälien merkitystä ja helpotettu niiden käytännön soveltamista.

Jäsenetuhinta 47,00 € (+alv 10 %, 4,70 €)
Hinta 63,00 € (+alv 10 %, 6,30 €)

Kuvaus

Suositun kirjan uudistettu painos, jossa on huomioitu myös 1.4.2019 voimaan tuleva vuosilomalain muutos.

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti -kirja on esitystavaltaan selkeä ja havainnollinen teos vuosilomalain koko sisällöstä. Yli sadan käytännön esimerkin, työneuvoston lausunnon ja oikeustapauksen avulla on avattu pykälien merkitystä ja helpotettu niiden käytännön soveltamista.

Kirjassa on esimerkkien avulla havainnollistettu muun muassa, kuinka vuosiloman pituus määräytyy ja miten vuosilomapalkka tai lomakorvaus lasketaan erilaisissa työsuhteissa sekä miten ja milloin loma annetaan ja minkälaisia sopimuksia työntekijöiden kanssa voidaan lomien jakamisesta ja siirtämisestä tehdä.

Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti -kirja on käytännön opas sekä haku- ja käsikirja kaikille, jotka työssään esimiehinä, palkanlaskijoina tai henkilöstöasioita muuten hoitavina tarvitsevat helposti omaksuttavaa tietoa vuosilomasäännösten käytännön soveltamisesta.

Kirjan on kirjoittanut Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaava lakimies Kirsi Parnila, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Saatavuus 4/2019
Kirjoittaja(t) Kirsi Parnila
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465665
Painovuosi 2019
Painos 4., uudistettu
Sivumäärä n. 200
Kirjastoluokka 33.44
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv