Uusi
Radikaali uudistuminen - Miten johtaa murroksessa e-kirja

Nando Malmelin

Radikaali uudistuminen - Miten johtaa murroksessa e-kirja

Kirja tarjoaa näkökulmia ja välineitä radikaaliin uudistumiseen ja sen johtamiseen. Kirjassa perehdytään yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista uudistuvissa organisaatioissa tarvitaan. Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat uudistaa organisaatioita, innovoida uusia tuotteita ja palveluja, rakentaa tulevaisuuskestäviä yrityksiä, luoda uusia toimintatapoja ja kyseenalaistaa ajatteluaan.

E-kirjan lukeminen edellyttää, että laitteellasi on ePub-tiedostoja tukeva sovellus. Lue lisää ohjeista.

Jäsenetuhinta 51,00 € (+alv 10 %, 5,10 €)
Hinta 68,00 € (+alv 10 %, 6,80 €)

Kuvaus

Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa kyky uudistua määrittää yritysten tulevaisuutta. Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa tarjoaa uudistumiseen uusia näkökulmia ja välineitä. Teoksessa perehdytään yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista murroksessa ja liiketoiminnan kehittämisessä tarvitaan.

Jotta ihmiset voivat toimia työyhteisössä kumouksellisesti, myös johtamisen on radikalisoiduttava. Kirja on tarkoitettu yrityksille, jotka pyrkivät kehittämään tuloksellista mutta samanaikaisesti radikaalisti innovoivaa liiketoimintaa. Lisäksi se on suunnattu kaikille johtajille ja asiantuntijoille, jotka rakentavat rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjä. Kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventävät ymmärrystä ihmisten johtamisesta pandemian jälkeisinä muutosaikoina. Teoksesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kyseenalaistaa ajatteluaan, uudistaa organisaatioita ja toimintatapoja, kehittää uusia tuotteita ja palveluja tai rakentaa tulevaisuuden yrityksiä.

Kirjassa on paljon käytännön esimerkkejä liiketoimintajohtajien kokemuksista ja näkökulmista. Siinä myös esitetään havainnollisesti ytimekkäitä tapauskuvauksia ja annetaan raikkaita ideoita johtamisen kehittämiseen. Lukujen loppuun on koottu avainkysymykset johdolle, ja ne on myös yhdistetty kirjan loppuun yhteistä tekemistä inspiroivaksi työkaluksi.

Lue Helsingin Sanioien Visiosta Veera Luoma-ahon arvio kirjasta.

Lue Kauppalehdestä kirja-arvio.

Lue Bonfiren sivuilta Harri-Pekka Pietiikäisen arvio kirjasta.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Nando Malmelin
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466891
Sidosasu ePub
Painovuosi 2021
Painos 1.
Sivumäärä 160
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Nando Malmelin

Professor of Practice
VTT
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv