Arvonlisäverolain tulkintaongelmat

Kalle Määttä

Arvonlisäverolain tulkintaongelmat

Kirjassa perehdytään arvonlisäverotuksen tulkinnanvaraisuuksiin ja ongelmatilanteisiin sekä tarjotaan argumentteja myös uudenlaisten tulkintaongelmien ratkaisuun.

Jäsenetuhinta 55,00 € (+alv 10 %, 5,50 €)
Hinta 74,00 € (+alv 10 %, 7,40 €)

Kuvaus

Kirjassa syvennytään arvonlisäverotuksen lukuisiin tulkinnanvaraisuuksiin, jotka ovat usein esillä oikeus- ja verotuskäytännössä. Arvonlisäverolain tulkintaongelmia käsitellään käytännönläheisesti, mutta samalla tarjoten argumentteja myös uusien ja uudenlaisten tulkintaongelmien ratkaisuun.

Kirjassa perehdytään useisiin korkeimman hallinto-oikeuden ja hallinto-oikeuksien ratkaisuihin sekä keskusverolautakunnan ennakkoratkaisuihin, Verohallinnon ohjeisiin, laajaan lainvalmistelumateriaaliin, Euroopan unionin tuomioistuimen ratkaisuihin sekä oikeuskirjallisuuteen. Teoksen asiahakemisto auttaa osaltaan löytämään nopeasti ratkaisun käytännössä vastaan tuleviin ongelmiin.

Teos on tarkoitettu kaikille, jotka työnsä puolesta joutuvat tekemisiin arvonlisäverotuksen kanssa. Lisäksi teos soveltuu hyvin oppimateriaaliksi vero-oikeutta koskeville kursseille.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Kalle Määttä
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463500
Sidosasu A5, sidottu
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 630
Kirjastoluokka 36.52

Kirjoittajat

Kalle Määttä

Kilpailuasiainneuvos, dosentti, OTT
Kuluttaja- ja kilpailuvirasto
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv