KauppakamariTieto: Ulkomaankauppa & Maatieto

KauppakamariTieto: Ulkomaankauppa & Maatieto

KauppakamariTieto: Ulkomaankauppa & Maatieto sisältää keskeiset vientiin ja tuontiin liittyvät asiat. Kokonaisuus koostuu kolmesta teoksesta: Kuljetus, huolinta ja tullaus, Perustieto ja asiakirjat sekä Viennin maatieto.

Kokonaisuus sisältää ajantasaiset tiedot lähes 200 maan vientirajoituksista ja pakotteista, vaadittavista vientiasiakirjoista, tullauksesta, pakkaus- ja merkintämääräyksistä ja tuotekohtaisista todistusvaatimuksista. Se tarjoaa käytännön neuvoja kansainvälisiin kuljetuksiin. Mukana on paljon tietoa tavaran vakuuttamisesta ja toimituslausekkeista sekä ulkomaankauppaan liittyvistä asiakirjoista, maksutavoista ja yleisistä sopimusehdoista. Mukana on myös englanninkielisiä sopimusmallipohjia.

Teoksesta viejä ja tuoja saavat tärkeää tietoa myös ulkomaankaupan juridiikasta ja maksutavoista sekä arvonlisä- ja tuloverotuksesta.

Tutustu Ulkomaankauppa & Maatieto -osioon KauppakamariTiedossa »

Kokeile maksutta koekäyttötunnuksilla »

Tutustu KauppakamariTiedon esittelyvideoon »

Jäsenetuhinta 390,00 € (+alv 10 %, 39,00 €)
Hinta 490,00 € (+alv 10 %, 49,00 €)

Kuvaus

Viennin maatieto sisältää tiedot lähes 200 maan vientirajoituksista ja pakotteista, vaadittavista vientiasiakirjoista, kuten kauppalaskusta ja alkuperätodistuksesta, ja niiden sisältövaatimuksista, tullauksesta, kuljetuksiin liittyvistä määräyksistä, pakkaus- ja merkintämääräyksistä ja tuotekohtaisista todistusvaatimuksista. Teos sisältää myös muuta vientitietoa. Teoksesta löydät vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko kyseisellä valtiolla vapaakauppasopimus EU:n kanssa?
  • Mitä tietoja kauppalaskulla on oltava vietäessä kyseiseen valtioon?
  • Milloin vienti-ilmoitus on annettava?
  • Vaaditaanko alkuperätodistus?
  • Mitä vientirajoituksia kyseiseen maahan on voimassa?
  • Vaaditaanko asiakirjoille vahvistusta ja laillistusta?

Teos päivittyy jatkuvasti ja sen asiantuntijana toimii Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntija Jukka Säikkälä, joka tarvittaessa myös neuvoo sekä sähköpostilla että puhelimitse.

Kuljetus, huolinta ja tullaus auttaa yritystä valitsemaan vienti- ja tuontikauppaan parhaiten soveltuvan kuljetusvaihtoehdon sekä tarjoaa käytännön neuvoja kansainvälisiin kuljetuksiin. Mukana on paljon tietoa yhteisökaupasta ja kansainvälisestä kaupasta, valmisteverotuksesta, tulliyhteisöistä, tavaran vakuuttamisesta ja toimituslausekkeista sekä huolitsijoista.

Teosta päivittää kahdesti vuodessa tulliasioiden päällikkö, tullausasiantuntija Ville Raevuori DB Schenker Oy:stä

Perustieto ja asiakirjat sisältää tietoa mm. vientiin ja tuontiin liittyvistä asiakirjoista, maksutavoista ja yleisistä sopimusehdoista. Mukana on myös englanninkielisiä sopimusmallipohjia. Teoksesta viejä ja tuoja saavat tärkeää tietoa myös ulkomaankaupan juridiikasta ja maksutavoista sekä arvonlisä- ja tuloverotuksesta.

Teosta päivitetään kaksi kertaa vuodessa.

Tutustu käyttöohjeisiin

Siirry KauppakamariTietoon

Asiantuntijat

Ville Raevuori

Tulliasioiden päällikkö, tullausasiantuntija
DB Schenker Oy
Katso tiedot

Jukka Säikkälä

Asiantuntija, ulkomaankaupan määräykset
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv