KauppakamariTieto: Yhdistyksen talous

KauppakamariTieto: Yhdistyksen talous

Yhdistyksen talous käsittelee yhdistyksen toimintavuoden taloussuunnittelua ja tilinpäätöstä vuosikellon mukaisesti.

Teos kuvaa yhdistyksen yhden toimintavuoden suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Sen rakenne on suunniteltu niin, että toiminnan tarkoituksen toteuttamisen periaatteista johdetaan tavoitteet, resurssit ja toimintasuunnitelma, jotka puretaan esimerkkien avulla talousarvion muotoon. Toimintavuoden aikana toimintasuunnitelmasta, toteutuksen seurantatiedoista ja kirjanpidosta tuotetaan toimintakertomus ja tilinpäätös.

Painopiste on talouden suunnittelussa ja tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatimisessa. Teoksen lopussa on mallipohja yhdistyksen tilinpäätökselle.

Teos on tarkoitettu hallituksen jäsenille, toiminnanjohtajille, toimihenkilöille ja kirjanpitäjille, eli kaikille niille, jotka toimintavuoden aikana osallistuvat yhdistyksen  toiminnan päätöksentekoon, suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan sekä tilinpäätöksen laadintaan.

Teos pohjautuu kirjaan Toiminnan suunnittelu ja hallinto yhdistyksissä, ja kirjoittajat KLT, BA Maria Lempinen ja KLT, MBA, HT-tilintarkastaja Jukka Hämäläinen päivittävät teosta tarpeen mukaan.

 

Teos on saatavana myös organisaatiolisenssinä koko yrityksen käyttöön. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Jäsenetuhinta 68,00 € (+alv 10 %, 6,80 €)
Hinta 90,00 € (+alv 10 %, 9,00 €)

Kuvaus

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten sekä yritysjohdon ja yrittäjien verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista tiedoista 2-4 kertaa vuodessa. Palvelua voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Näet sähköisestä palvelusta myös asiantuntijoidemme kirjoittamat ajankohtaiset artikkelit ja Vastauspankkiin viedyt neuvonnassa usein esiin tulleet kysymykset.  

Voit hankkia käyttöösi koko palvelun tai tarvitsemasi osiot. Vuosilisenssin hinta määräytyy osioiden ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tuotteiden hinnat ovat 12 kuukauden jakson hintoja. Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia, jotka laskutetaan kerran vuodessa. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Palvelua päivittävät KLT, BA Maria Lempinen ja KLT, MBA, HT-tilintarkastaja Jukka Hämäläinen. Lisätietoa päivittäjistä

Jos olet kiinnostunut tilaamaan saman verkkopalvelun useammalle käyttäjälle, ole yhteydessä myynti@helsinki.chamber.fi.

Asiantuntijat

Maria Lempinen

Toimistonjohtaja
Nettomaster oy
Katso tiedot

Jukka Hämäläinen

KLT, MBA, KHT-tilintarkastaja
CountMaster
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv