Tulossa
Yritysvastuu 2.0 - Johtamisen uusi normaali

Terhi Koipijärvi, Sari Kuvaja

Yritysvastuu 2.0 - Johtamisen uusi normaali

Yritysvastuu 2.0 – Johtamisen uusi normaali on kirja yritysten strategisesta vastuullisuudesta ja yhteiskunnallisesta roolista, yritysvastuun johtamisesta, sidosryhmien merkityksestä vastuullisen yritystoiminnan kehittämisessä sekä hankintaketjujen vastuullisuushaasteista.

Jäsenetuhinta 64,00 € (+alv 10 %, 6,40 €)
Hinta 85,00 € (+alv 10 %, 8,50 €)

Kuvaus

Yritysvastuu 2.0 – Johtamisen uusi normaali -kirja taustoittaa yritysvastuun kehityskaaria kahden asiantuntijan näkemyksien, kokemuksien ja tulkintojen kautta. Kirja tarjoaa käytännönläheisiä neuvoja yritysvastuun johtamiseen ja vastuullisuustyön organisointiin.

Alun perin syksyllä 2017 ilmestyneen kirjan 2. painos on päivitetty kauttaaltaan. Kirjan loppuun on kirjoitettu uusi luku siitä, miten vastuullisuudesta tuli uusi normaali. Teos huomioi viimeisten kolmen vuoden aikana esille tulleet asiat ja ilmiöt, kuten yritysten ilmastoheräämisen, sijoittajien entistä aktiivisemman roolin yritysvastuun kirittäjinä, vastuullisen brändin luomisen sekä yritysaktivismin.

Kirjan luettuasi ymmärrät, miksi taloudellinen tulos on liian kapea mittari yrityksen menestykselle ja miksi ihmisoikeudet kuuluvat myös pienten ja keskisuurten yritysten agendalle. Yritysvastuu 2.0 – Johtamisen uusi normaali on reseptivihkosi myös silloin, kun valmistaudut sidosryhmien kanssa käytävään vuoropuheluun, oli kyse sitten kansalaisjärjestöistä tai paikallisyhteisöistä.

Saatavuus 12/2020
Kirjoittaja(t) Terhi Koipijärvi, Sari Kuvaja
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466600
Painovuosi 2020
Painos 2. uud.
Sivumäärä n. 230
Kirjastoluokka 69.1

Kirjoittajat

Sari Kuvaja

Vastuullisuuspalvelujen johtaja
T-Media Relations Oy
Katso tiedot

Terhi Koipijärvi

Viestintäjohtaja
Metsähallitus
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv