Tilaa RSS-syöte

Koulutukset

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Kauppakamarimme seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Kaikki Helsingissä järjestettävät koulutukset toteutetaan ainoastaan striiminä toistaiseksi. Asiakaspalvelumme on yhteydessä kaikkiin koulutukseen ilmoittautuneisiin.

Tarvittaessa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli olet etätyössä ja sinulla on hetki aikaa opiskeluun, hyödynnä myös videokoulutuksiamme. KoulutusOnline.fi -palvelussamme on n. 270 ajantasaista verkkokurssia. Kokeile palveluamme kahden viikon ajan veloituksetta täältä https://koulutusonline.fi/

            ----------------------------------

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa vuosittain n. 250 koulutustilaisuutta. Valittavina vaihtoehtoina puolen- ja kokopäivän tilaisuuksien lisäksi valmennuskokonaisuuksia, matkaseminaareja, striimejä. KoulutusOnlinen verkkokursseilla syvennät ja ylläpidät osaamistasi missä ja milloin vain. 

Taloustutkimuksen Yrityskuvavertailussa 2018 Kauppakamarin Koulutus oli jälleen kärkikolmikossa. Nettosuositteluindeksi NPS erinomainen +40.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Tarkista myös saatko etuhinnan muulla perusteella. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Tiedon työntövoimaa Kauppakamari | Koulutus

1 tuotetta

Laskeva
/ sivu

1 tuotetta

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv