Tilaa RSS-syöte

Koulutukset

Tervetuloa syksyn koulutuksiin! 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että osallistuminen tilaisuuksiimme tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. 

Järjestämme tilaisuudet omissa koulutustiloissamme. Olemme pienentäneet tilaisuuskohtaista asiakasmäärää niin, että pystymme huolehtimaan asiakkaidemme turvallisesta osallistumisesta koulutuksiin ja jäsentapahtumiin myös paikan päällä. Useimmat tilaisuutemme järjestetään myös striiminä, joten voit halutessasi osallistua tilaisuuteen omalta työpisteeltä.

Tutustu asiakasohjeeseemme: COVID-19-ajan asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa 

Tarvittaessa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi.

            ----------------------------------

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa vuosittain n. 250 koulutustilaisuutta. Valittavina vaihtoehtoina puolen- ja kokopäivän tilaisuuksien lisäksi valmennuskokonaisuuksia, matkaseminaareja, striimejä. KoulutusOnlinen verkkokursseilla syvennät ja ylläpidät osaamistasi missä ja milloin vain. 

Vuoden 2019 asiakaspalautteen keskiarvo oli 4,4/5. Myös nettosuositteluindeksi NPS oli erinomainen (74).

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Tarkista myös saatko etuhinnan muulla perusteella. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Tiedon työntövoimaa Kauppakamari | Koulutus

3 tuotetta

Laskeva
/ sivu

3 tuotetta

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv