Ennakkoperintä-koulutukset

Ennakkoperintä 2020 -koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Joulukuussa järjestettävissä Ennakkoperintä-koulutuksissa kuulet tulevan vuoden verotukseen vaikuttavista muutoksista Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulffin johdolla. Moni sanoo osallistuvansa vuosi toisensa jälkeen koulutukseen Sari Wulffin asiantuntijuuden ja valoisan persoonan vuoksi. Kauppakamarin Ennakkoperintä-koulutuksissa Helsingissä, Vantaalla ja Livestreamin välityksellä päivittää tietonsa joka vuosi reippaasti yli 400 osallistujaa. 

Syksyn 2019 koulutupäiviä valmistellaan parhaillaan, seuraa ilmoitteluamme ja ilmoittaudu sinulle sopivaan koulutuspäivään ajoissa, sillä paikat myydään yleensä ääriään myöten täyteen.

Koulutuksesta sanottua:

 

  • Sari on ehdottomasti paras ja selkein esiintyjä. Yleensä verohallinnon esiintyjät ovat jotenkin niin teoreetikkoja eivätkä oikein käytännöstä ole perillä. Mielenkiintoinen esitystapa ja helppo kuunnella. 
  • Selkeästi asiantuntija ennakkoperintäasioissa.
  • Sari Wulff on Verottajan "paras käyntikortti"...todella rautainen ammattilainen, joka osaa esittää asiat kiinnostavalla ja innostavalla tavalla. Hän osaa tuoda asiat selkeästi ja ihmisläheisesti huumoriakin käyttäen. Verottaja tuntuu Sarin luentojen jälkeen vähemmän "pelottavalta", jopa auttavalta instituutilta.
  • Ennakkoperintä -koulutus ei ole pelkästään erittäin tarpeellinen, vaan myös sellainen tilaisuus, jota odotan joka vuosi innolla juurikin Sarin asiantuntemuksen ja miellyttävän esiintymisen takia.

4 tuotetta

Laskeva
/ sivu

4 tuotetta

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv