Ennakkoperintä-koulutukset

Ennakkoperintä 2021 -koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kauppakamariin suositussa Ennakkoperintä-koulutuksessa saat tietoa tulevan vuoden verotukseen vaikuttavista muutoksista Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulffin johdolla. Ennakkoperintä-koulutukset järjestetään joulukuussa Helsingissä ja Vantaalla. Voit osallistua koulutukseen myös striimin välityksellä.

Ennakkoperintä 2021 -koulutuksen ohjelmaa valmistellaan parhaillaan. 

Koulutuksesta sanottua:

  • Sari on ehdottomasti paras ja selkein esiintyjä. Yleensä verohallinnon esiintyjät ovat jotenkin niin teoreetikkoja eivätkä oikein käytännöstä ole perillä. Mielenkiintoinen esitystapa ja helppo kuunnella. 
  • Selkeästi asiantuntija ennakkoperintäasioissa.
  • Sari Wulff on Verottajan "paras käyntikortti"...todella rautainen ammattilainen, joka osaa esittää asiat kiinnostavalla ja innostavalla tavalla. Hän osaa tuoda asiat selkeästi ja ihmisläheisesti huumoriakin käyttäen. Verottaja tuntuu Sarin luentojen jälkeen vähemmän "pelottavalta", jopa auttavalta instituutilta.
  • Ennakkoperintä -koulutus ei ole pelkästään erittäin tarpeellinen, vaan myös sellainen tilaisuus, jota odotan joka vuosi innolla juurikin Sarin asiantuntemuksen ja miellyttävän esiintymisen takia.

 

Kategoriassa ei ole tuotteita

Ole hyvä ja valitse toinen kategoria.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv