Asiakkaan digitaalisen ostopolun luominen 7.11.2019 Seinäjoki

Asiakkaan digitaalisen ostopolun luominen 7.11.2019 Seinäjoki

Miten myyntiä voidaan tukea tuloksellisesti sisältömarkkinoinnin keinoin? Luvassa konkretiaa ja ideoita!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 07.11.2019, klo 09.15 - 15.30
Paikka Original Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 25.10.2019
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Mitä ostopolulla tarkoitetaan, miksi asiakkaan ostomatkan tukeminen verkossa kannattaa ja on avain yrityksesi menestykseen myös vuonna 2020?

  • Miten asiakasymmärrys viedään näkyväksi verkkoon asiakaan ostomatkaa tukemaan, miten puhutella ja kohdentaa viestit osuvasti?
  • Millainen on toimivan sisällön rakenne, millaista sisältöä kannattaa tuottaa ja missä kanavissa asiakkaasi todennäköisesti liikkuu?
  • Asiakas tekee matkastaan kohti ostopäätöstä n. 80% ominpäin, ostopäätöksessä on myös mukana yhä useampi päättäjä – millaisen haasteen tämä asettaa sisältömarkkinoinnille ja miten tekeminen kannattaa jalkauttaa konkretiaan?

Koulutus sopii kaikenkokoisten yritysten myynnin ja markkinoinnin tekijöille, joita kiinnostaa miten myyntiä voidaan tukea tuloksellisesti sisältömarkkinoinnin keinoin.

Iltapäivällä koulutuksessa käydään klinikka-tyylisesti läpi osallistujien kysymyksiä ja ongelmatilanteita yhdessä keskustellen. Kouluttaja Katri antaa palautetta ja kehitysideoita jatkoon! Konkretiaa ja arjen työkaluksi miten lähteä liikkeelle.

Asiantuntijat

Katri Tanni

Pääkonsultti
Differo Oy
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

Aamukaffit suolaasen kanssa

Tilaisuus alkaa

Lounas

Kaffit makian kanssa

Kiitos tilaisuudesta

Paikka

Original Sokos Hotel Lakeus

Torikatu 2, 60100 Seinäjoki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

06 429 8100

ep(at)kauppakamari.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv