Henkilötietojen lainmukainen käsittely 26.2.2018

EU:n tietosuoja-asetuksen tuomilla muutoksilla on merkittäviä vaikutuksia henkilötietojen käsittelyyn ja sitä koskeviin vastuukysymyksiin.

Varaudu tulevaan ja päivitä organisaatiosi henkilötietojen käsittely tasolle, joka vastaa niin nykyisiä kuin tuleviakin tietosuojavaatimuksia.

Koulutuksen jälkeen:

• tiedät millainen lainsäädäntökehys tietosuoja-asioita ohjaa ja miten näitä säädöksiä sovelletaan käytännössä
  • kuulet tietosuoja-asetuksen uudistusten vaikutuksista henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn
  • osaat arvioida henkilötietojen käsittelyyn liittyviä vastuukysymyksiä omassa organisaatiossasi paremmin
  • tiedät, miten tietosuojan kehittämishankkeeseen kannattaa ryhtyä
Koulutukseen osallistujille jaetaan ilmaiseksi myös kirja Henkilötietojen käsittely – EU-tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Tervetuloa koulutukseen!

Alkamisajankohta: 26.02.2018, klo 11:15
Päättymisajankohta: 26.02.2018, klo 16:00

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Ohjelmassa:

• Tietosuojan lainsäädäntökehys
  • Tietosuojan peruskäsitteet & periaatteet
  • Rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • Tiedon luokittelu ja luokitellun tiedon käsittely
  • Arkaluonteisten tietojen käsittely
  • Tietosuoja-asetuksen uudistukset
  • Tietosuojavastaavan rooli ja tehtävät
  • Tietosuojan ja riskien hallinta
  • Tietojenkäsittelyn ulkoistukset ja sopimukset

Koulutuksen jälkeen:

• tiedät, miten tietosuojan kehittämishankkeeseen kannattaa ryhtyä

Palautetta aiemmasta koulutuksesta:

• Asiantuntija oli erittäin asiallinen ja dialogi eteni loogisesti. Tästä jäi todella positiivinen tuntuma.
  • Asiantunteva luennoitsija, joka huomioi hyvin yleisön, osasi kertoa asiat selkeästi ja antoi tilaa keskustelulle.
  • Materiaali oli asiallisesti koostettu ja osallistujien kysymyksiin vastaaminen sekä heidän kanssaan käyty keskustelu rikastivat tilaisuuden antia - kysymykset ja keskustelu toivat esille mielenkiintoisia tapauksia joissa asetuksen soveltamisen rajaukset eivät aina ole yksiselitteisiä.

Asiantuntija:

Mikko Viemerö, Data Privacy Manager, Finnair Oyj

Tervetuloa koulutukseen!

Ilmoittautuminen ja lounas

Seminaarin avaus
asiantuntija Janne Kettunen, Helsingin seudun kauppakamari

Henkilötietojen käsittely ja rekisterinpitäjän vastuut

• Tietosuojan lainsäädäntökehys
  • Tietosuojan peruskäsitteet & periaatteet
  • Rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • Tiedon luokittelu ja luokitellun tiedon käsittely
  • Arkaluonteisten tietojen käsittely
  • Tietosuoja-asetuksen uudistukset

Data Privacy Manager Mikko Viemerö, Finnair Oyj

Kahvitarjoilu

Seminaari jatkuu

• Tietosuojavastaavan rooli ja tehtävät
  • Tietosuojan ja riskien hallinta
  • Tietojenkäsittelyn ulkoistukset ja sopimukset

Data Privacy Manager Mikko Viemerö, Finnair Oyj

Seminaari päättyy

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.2.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Myynti, markkinointi ja viestintä, Juridiikka, Julkiset palvelut, Muu(t)