HHJ® – Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi 15.9.–20.10.2020 Seinäjoki

Lue Antero Virtasen blogikirjoitus

Saako hallitus asioita aikaan?

HHJ® – Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi 15.9.–20.10.2020 Seinäjoki

Tervetuloa aktivoimaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä HHJ®-kurssille!

Ilmoittautumiset osoitteessa hhj.fi

Saatavuus Tilaa
Ilmoittaudu viimeistään 01.09.2020
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 1 750,00 € (+alv 24 %, 420,00 €)
Hinta 2 500,00 € (+alv 24 %, 600,00 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja kirja Hyvä hallitustyö, 7. uudistettu painos.

Kuvaus

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi sopii niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin. Kurssista on hyötyä hallitustyötä jo tekeville ja sitä vasta harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia saamaan hallitustyöskentelystä aiempaa enemmän irti.

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoimintaosaajia, jotta yritys kykenisi kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan samalla säilyttäen kannattavuutensa. Myös erilaiset murrokset kuten sukupolvenvaihdokset, omistajamuutokset, kansainvälistyminen, kasvunopeus ja markkinahäiriöt ovat helpoimmin hallittavissa, kun yrityksestä löytyy laajalti kokemusta. Hallitustyöskentelyn avulla voidaan parhaiten sitoa yritykseen sen tarvitsemat ulkopuoliset resurssit toimivan johdon tai yrittäjän tueksi.

HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen kurssi kokonaisuutena

Kurssin laajuus

Kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta (à 4h), joiden lisäksi on ryhmätyö (4–6h) ja lukupaketti.

Sisältö

Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja käytännönläheisesti yritysesimerkkien avulla.

Kurssiin sisältyvä kirjallisuus

Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen, Helsingin Kamari Oy
Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen Corporate Governance: Keskuskauppakamari (liitteenä Hyvä hallitustyö -kirjassa)

Ilmoittautumiset osoitteessa hhj.fi

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

1. jakso tiistaina 15.9. klo 11.00–16.30 // Aiheena hyvä hallintotapa

2. jakso tiistaina 29.9. klo 11.00–16.30 // Aiheena hallituksen ja hallitustyön organisointi

3. jakso tiistaina 6.10. klo 11.00–16.30 // Aiheena strategiatyö

Ryhmätyöpäivä tiistaina 13.10. klo 12.45–17.15

4. jakso tiistaina 20.10. klo 8.30–15.30 // Aiheena yrityksen talouden seuranta ja ohjaus 

Ennen ensimmäisen, toisen ja kolmannen jakson alkua on tarjolla lounasta klo 11.00–12.00

HHJ®-kurssilta opit hyvään hallitustyöskentelyyn

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoimintaosaajia.

Valmiudet tähän antaa Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi, joka soveltuu niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin.

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

06 429 8100

ep(at)kauppakamari.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 1 750,00 € (+alv 24 %, 420,00 €)
Hinta 2 500,00 € (+alv 24 %, 600,00 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja kirja Hyvä hallitustyö, 7. uudistettu painos.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv