HR Master Certificate -ohjelma yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa

HR Master Certificate

HR Master Certificate –ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon.

Kun HR pysyy liikkeessä, on organisaatiokin aina ajan hermolla. Tässä ohjelmassa löydät keinot valjastaa henkilöstön potentiaali täysimääräisesti käyttöön ja liiketoiminnan tueksi. Toteutamme tämän ainutlaatuisen ohjelman yhteistyössä Rastor-Instituutin kanssa.

HR on organisaation kasvot: huippuosaajat HR:ssä viestivät yrityksen kulttuurista ja vahvistavat työnantajamielikuvaa. Tässä kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijaksi, jota kuunnellaan ja joka halutaan mukaan kehittämään organisaatiota ja sen liiketoimintaa.

HR Master Certificate –ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon. Pääset mukaan kauppakamarin Johtajaklubiin, jossa voit jakaa kokemuksia, tuulettaa ajatuksiasi ja verkostoitua muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelma on suunniteltu siten, että voit sovittaa sen joustavasti omaan aikatauluusi. Sertifikaattiin tarvittavat kurssit voit suorittaa enintään kolmen vuoden aikana. Todistuksena osaamisestasi saat sertifikaatin alan arvostetuilta, tunnetuilta toimijoilta.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

HR Master Certificate -ohjelma on tarkoitettu HR-ammattilaisille, jotka toimivat tai tulevat lähitulevaisuudessa toimimaan vastuullisissa HR-tehtävissä. Sinulle, jolla on jo kokemusta HR-tehtävistä ja haluat kehittää osaamistasi yhä strategisemmalle tasolle.

Lue bloggaus Talouselämässä: Nappaa paikka johtoryhmästä näillä vinkeillä

Valittavinasi ovat seuraavat Rastor-instituutin kurssit:

  • Talent Management
  • Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen
  • HR-analytiikka
  • Työoikeus, tuottavuus ja työhyvinvointi
  • Johtamisjärjestelmä
  • Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä
  • Lisäksi yksi vapaasti valittava kurssi Rastor-instituutin tarjonnasta, esim. johtamisen, talouden tai viestinnän aihepiiristä, tai henkilökohtainen coaching/mentorointi (4 x 1,5 h).


Helsingin seudun kauppakamarin palveluista käytettävissäsi ovat:

Ilmoittaudu mukaan:
Voit aloittaa HR Master Certificate -ohjelman joustavasti. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa rastorinst.fi

Hinta:
Ohjelman hinta on 9 250 € + alv maksettaessa yhdessä erässä. Voit jakaa maksun myös kolmelle vuodelle, jolloin hinta on 3 430 € + alv/vuosi. Kerralla maksaessasi saat 1040 €:n hintaedun.

Kysy lisää:
Antti-Pekka Hulkko
09 2286 0304
antti-pekka.hulkko(at)chamber.fi

Irmeli Kalliosalmi
050 401 4130
irmeli.kalliosalmi(at)rastorinst.fi

 

 

HR Certificate –ohjelmat on laaja kokonaisuus uran eri vaiheisiin

HR Master Certificate –ohjelma ensimmäinen HR Certificate ohjelmaperheestä. Lähiaikoina ovat tulossa tarjolle myös HR Professional Certificate- sekä HR Skills Certificate -ohjelmat. HR Professional Certificate -ohjelma on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä ja he haluavat kehittyä vastuullisempiin tehtäviin, kuten toimiakseen HR-asiantuntijana tai henkilöstöpäällikkönä. HR Skills Certificate -ohjelma puolestaan on suunnattu henkilöille, jotka ottavat ensiaskeleitaan HR-urapolullaan

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv