Kasvu 100 -mentorointiohjelma

Kasvu100_mentorointiohjelma

 Kauppakamarin Kasvu 100 -mentorointiohjelma käynnistyy - haemme nyt pilottiohjelmaan osallistujia

Kasvu 100 -mentorointiohjelma on yrityksen kasvun ja kehityksen kiihdyttämö, jossa hyödynnetään ryhmämentorointia. Saat fokusoituja ratkaisuja liiketoimintasi haasteisiin ja kasvuun 100 päivän ajan sekä kehityt johtajana. Ohjelma on maksullinen ja kokoontumiset ovat pääosin Helsingin keskustassa.

Kenelle?

Kasvu 100 -mentorointiohjelman osallistujiksi haemme yritysten avainhenkilöitä, jotka sitoutuvat kehittämään yritystään tehokkaasti kohti kasvun tavoitettaan ja samalla kehittymään itse johtajina. Ohjelma sopii ennen muuta PK-yritysten johtajille ja päättäjille sekä "nouseville tähdille".

Mukaan tulon ehtona on, että haluat edistää kasvua ja että asemasi yrityksessä mahdollistaa tehokkaan vaikuttamisen. Kasvutavoitteesi on myös mahdollista tarkentaa asiaan tai asioihin, joita on mahdollista 100 päivän aikana ratkaista tai vähintään käynnistää konkreettinen muutos.

Mentorit

Osallistujat saavat tukea ja työkaluja kokeneelta yritysmentorilta. Mentorimme ovat yrityksen kasvuun ja kasvun haasteisiin paneutuneita kokeneita johtajia ja sparraajia, joilla on myös aiempaa mentoroinnin ja ohjauksen kokemusta. Syksyllä 2017 mentoreina ovat muun muassa Futuricen Hanno Nevanlinna ja kokenut yritysjohtaja Tomas Forsgård.

Ryhmä koostuu eri yritysten avainhenkilöistä, joilla on samantyyppisiä kasvuhaasteita omassa yrityksessään. Myös he neuvovat ja kannustavat kasvun haasteissa ja ratkaisuissa.

Kasvu 100 -mentorointiohjelman hyödyt: 

Saat fokusoituja ratkaisuja liiketoimintasi haasteisiin ja yrityksen kasvuun 100 päivän aikana sekä kehityt johtajana.

  1. Ohjelmassa haastamme sinua miettimään ja määrittelemään ja pohdimme kanssasi keinoja, joilla siivität yrityksesi kasvuun. Varmistamme yhdessä perillepääsysi!
  2. Saat vahvan bisneskokemuksen omaavan mentorin, jolta saat tukea ja sparrausta muutostyöhösi yrityksessä.
  3. Ryhmämentoroinnissa saat koko osaavan ryhmän luottamuksellisen tuen, kuulet muiden osallistujien vastaavista kasvuhaasteista sekä peilaat omia haasteitasi niihin ja niiden ratkaisuihin.
  4. Ohjelman vaikuttavuutta lisäämme tapaamisten välissä sparraushetkissä, joissa viet uusia ajatuksia ja asioita yritykseesi. Yrityksessäsi sinä sparraat, mutta saat meiltä ohjausta ja työkaluja.

Ohjelman aikataulu ja paikka

Haemme nyt pilottiohjelmaan osallistujia! Kasvu 100 -mentorointiohjelma käynnistyy alkusyksyllä ja päättyy joulukuussa 2017. Sovimme aloitus- ja lopetusseminaarin ajankohdat kevään 2017 aikana. Näiden seminaarien välissä on kolme ryhmämentorointitapaamista. Ohjelma sisältää siis viisi kolme tuntista tapaamista, jotka järjestetään Helsingin keskustassa Helsingin seudun kauppakamarin tiloissa, osoitteessa Kalevankatu 12. 

Hinta ( kun yrityksestä osallistuu 1 henkilö)

Hinta 3 400 € (+ alv. 24 %)
Jäsenetuhinta 2 800 € (+ alv. 24 %)

Hintaan sisältyy oheismateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Lue myös blogista mentorointiohjelman 10 kysymystä ja vastausta:
Mikä on kauppakamarin Kasvu 100 -mentorointiohjelma, kenelle se sopii ja mitä hyötyä siitä on?

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää yrityksesi tilanteesta ja tarpeista sekä siitä, voisiko Kasvu 100 -ohjelma tehostaa kasvuanne.

Antti-Pekka Hulkko
palveluliiketoiminnan johtaja
p. 050 343 1574
antti-pekka.hulkko(at)chamber.fi

Jukka Jääskeläinen
myyntipäällikkö
p. 040 588 5484
jukka.jaaskelainen(at)chamber.fi

Kimmo Sallinen
yhteyspäällikkö
p. 0400 455 763
kimmo.sallinen(at)chamber.fi