Kasvu 100 -mentorointiohjelma

Kasvu100_mentorointiohjelma

 

Tätä on toivottu - Kauppakamarin Kasvu 100 -mentorointiohjelma 

Kasvu 100 -mentorointiohjelma on yrityksen kasvun ja kehityksen kiihdyttämö, jossa hyödynnetään ryhmämentorointia. Ohjelmasta saat fokusoituja ratkaisuja liiketoimintasi haasteisiin ja kasvuun 100 päivän ajan ja kehityt samalla itse johtajana. Ohjelma on maksullinen ja ryhmän kokoontumiset ovat pääosin Helsingin keskustassa Helsingin seudun kauppakamarin tiloissa.

Kenelle?

Mentorointiohjelma sopii erityisesti pk-yritysten avainhenkilöille eli johtajille ja päättäjille sekä nouseville tähdille. Oleellista on valmennettavan mahdollisus ja halu sitoutua oman organisaationsa tehokkaaseen kehittämiseen kohti kasvun tavoitetta ja samalla kehittymään itse johtajina. 

Kasvutavoite voidaan tarkentaa asiaan tai asioihin, joita on mahdollista 100 päivän aikana ratkaista tai vähintään käynnistää konkreettinen muutos.

Mentorit

Osallistujat saavat tukea ja työkaluja kokeneelta yritysmentorilta. Mentorimme ovat yrityksen kasvuun ja kasvun haasteisiin paneutuneita kokeneita johtajia ja sparraajia, joilla on myös aiempaa mentoroinnin ja ohjauksen kokemusta. Mentoreina ovat muun muassa Futuricen Hanno Nevanlinna ja kokenut yritysjohtaja Tomas Forsgård.

Ryhmä koostuu eri yritysten avainhenkilöistä, joilla on samantyyppisiä kasvuhaasteita omassa yrityksessään. Myös he neuvovat ja kannustavat kasvun haasteissa ja ratkaisuissa.

Kasvu 100 -mentorointiohjelman hyödyt: 

Saat fokusoituja ratkaisuja liiketoimintasi haasteisiin ja yrityksen kasvuun 100 päivän aikana sekä kehityt johtajana.

  1. Ohjelmassa haastamme sinua miettimään ja määrittelemään ja pohdimme kanssasi keinoja, joilla siivität yrityksesi kasvuun. Varmistamme yhdessä perillepääsysi!
  2. Saat vahvan bisneskokemuksen omaavan mentorin, jolta saat tukea ja sparrausta muutostyöhösi yrityksessä.
  3. Ryhmämentoroinnissa saat koko osaavan ryhmän luottamuksellisen tuen, kuulet muiden osallistujien vastaavista kasvuhaasteista sekä peilaat omia haasteitasi niihin ja niiden ratkaisuihin.
  4. Ohjelman vaikuttavuutta lisäämme tapaamisten välissä sparraushetkissä, joissa viet uusia ajatuksia ja asioita yritykseesi. Yrityksessäsi sinä sparraat, mutta saat meiltä ohjausta ja työkaluja.

Hinta ( kun yrityksestä osallistuu 1 henkilö)

Hinta 3 400 € (+ alv. 24 %)
Jäsenetuhinta 2 800 € (+ alv. 24 %)

Hintaan sisältyy oheismateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! 

Ulla Rossi
tuottaja
p. 040 521 7620
ulla.rossi(at)chamber.fi

Jukka Jääskeläinen
myyntipäällikkö
p. 040 588 5484
jukka.jaaskelainen(at)chamber.fi

Kimmo Sallinen
yhteyspäällikkö
p. 0400 455 763
kimmo.sallinen(at)chamber.fi

Lue lisää blogista:
Mikä on kauppakamarin Kasvu 100 -mentorointiohjelma, kenelle se sopii ja mitä hyötyä siitä on?