Intensiivinen kassaturva 1.9.2020 -webinaari Kuopio

Intensiivinen kassaturva 1.9.2020 -webinaari Kuopio

Webinaarin avulla löydät keinot kriisin kurittaman kassatilanteen turvaamiseksi ja tarvittaessa pelastamiseksi. Lisäksi webinaarissa saat tietoa siitä, mitä virheitä nyt ei ainakaan kannata hätiköiden tehdä! 

Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille ja hallituksen jäsenille sekä muille liiketoiminnan ja talouden ammattilaisille.

Ilmoittaudu tästä »

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 01.09.2020, klo 09.00 - 10.30
Paikka Webinaari, tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä, varmista laitteesi verkkoyhteydet ja ääniasetukset.
Ilmoittaudu viimeistään 31.08.2020
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 180,00 € (+alv 24 %, 43,20 €)
Hinta 280,00 € (+alv 24 %, 67,20 €)

Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento.

Kuvaus

Vallinneen kriisin ja poikkeuksellisen tilanteen aiheuttamat taloudelliset vaikutukset ovat kauaskantoisempia ja syvempiä kuin vielä edes tiedetään!

Näin kävi 1990-luvun laman, 2000-luvun alkuvuosien teknolaman ja 2008-2009 finanssikriisinkin jälkipyörteissä. Kolmenkymmenen viime vuoden aikana ilmenneiden kolmen suurimman taloushäiriön kansantaloudelliset vaikutukset korjaantuivat nopeasti, mutta kriisit jättivät jälkensä yrityksiin pitkäksi aikaa. Ilman tutkimustuloksia yrittäjät eivät tiedä, miten he voivat loiventaa poikkeuksellisen tilanteen aiheuttamaa kriittistä tilannetta niin, että rahat eivät lopu tai jos loppuvat, niin pohjakosketukset saavutetaan mahdollisimman nopeasti ja rahoitusvajeet ovat maltillisia.

Vaikka 1990-luvun laman, 2000-luvun alkuvuosien teknolaman ja 2008-2009 finanssikriisin aikana vallitsi erilaiset poliittiset, teknologiset ym. ympäristöolosuhteet, niin niiden vaikutuksissa kassavirtoihin ja talouteen muutoinkin oli monia yhteisiä piirteitä. Tutkimustiedot näistä auttavat käsillä olevan haasteen ja niiden ratkaisemisen talousmallinnuksessa. Finnvera, pankit ja monet muut tahot tarjoavat nyt rahoitusta yrityksille, jotta ne selviävät käsillä olevan poikkeuksellisen tilanteen yli ja uuteen nousuun. Koulutuksessa kerrotaan, miten laaditaan sellaiset laskelmat, joiden avulla kassaa ei päästetä kuihtumaan. Lisäksi laskelmat toimivat myös tarvittavien rahoituspäätösten vahvana tukena.

Miksi osallistua koulutukseen?

1. Saat eturivin paikalta tietoa siitä, miten turvata ja tarvittaessa pelastaa yrityksen kassa poikkeuksellisessa tilanteessa!

2. Inhimillisten kärsimysten minimointi onnistuu kassavirtojen hallinnan kautta, ja se on tämän koulutuksen ykkösmissio!

3. Raha rauhoittaa – tässä tapauksessa ensinnäkin tieto kassavirroista (myös miinusmerkkisistä) ja toiseksi tieto työvälineistä, jotka mahdollistavat selviytymisen omin voimin ja mahdollisesti myös ulkopuolisen rahoituksen saamisen poikkeuksellisesta tilanteesta selviytymiseksi!

Ilmoittaudu tästä »

Asiantuntijat

Riku Lehtinen

LJK
Strategic Accounting Finland Oy
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

klo 8.45-9.00         

Liittyminen webinaariin

 

klo 9.00

Älä tee näitä virheitä, jos poikkeustilanteen vaikutukset iskevät yritystoimintaasi!

• Varmin tapa ajautua konkurssiin on olla tekemättä mitään ja jatkaa elämää niin kuin ennenkin! Suomessa ja koko maailmassa ei taida olla nyt yhtään yritystä, johon poikkeuksellinen tilanne ei jollain tavalla olisi jo vaikuttanut.

• Toiseksi varmin tapa menettää kaikki on tehdä paniikissa vääriä päätöksiä. Koulutuksessa kerrotaan myös, mistä ei ainakaan kannata säästää!

Neljä askelta ensiavuksi kassan pelastamiseksi

• ”Kassakriisiä ei ole se, että maksut myöhästyvät eräpäivistä vaan se, että eräpäivät myöhästyvät maksuista. 

Yhdeksän kohdan tsekkauslista tarkemman talousmallin luomiseksi helpottamaan joko syvimmästä notkahduksesta selviämistä tai jo uuteen nousuun valmistautumisessa

• Tässä tsekkauslistassa käydään läpi tuotot, kulut, tase-erät ja erityisesti prosessien sitomat käyttöpääomat! Kaikki tärkeät osa-alueet, jotka on huomioitava poikkeustilanteessa.

Toimintatavan muutos poikkeustilanteesta uuteen nousuun

• Kun poikkeuksellisen tilanteen vaatimat tarvittavat toimet on saatu hoidettua, talousmalli on ajan tasalla sekä rahoitus turvattu, voidaan totutut toimintatavat miettiä uudelleen ja lähteä valmistautumaan kohti uutta nousua.

Älä unohda kassavirtojen seurantaa!

• Joka päivä saadaan tarkempaa tietoa poikkeustilanteen vaikutuksista ja sen heijastuksista myyntiin, kustannuksiin, prosesseihin jne. Talousmallinnusta ja toimintatapaa kannattaa seurata kirjanpitoraporttien tahdissa eli kuukausittain. Miten kirjanpitotiedoista saadaan selville kassavirrat, selviää tästä koulutuksesta!

 

klo 10.30          

Webinaari päättyy

 

Paikka

Webinaari, tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä

Osallistuminen omalta tietokoneelta/älylaitteelta, varmista laitteesi verkkoyhteydet ja ääniasetukset.

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Kuopion alueen kauppakamari

017 266 3800

kauppakamari(at)kuopiochamber.fi

Peruutusehdot
Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.
Jäsenetuhinta 180,00 € (+alv 24 %, 43,20 €)
Hinta 280,00 € (+alv 24 %, 67,20 €)

Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv