Lisää myyntiä vientiremburssin avulla 28.1.2020 Seinäjoki

Lisää myyntiä vientiremburssin avulla 28.1.2020 Seinäjoki

Vientimyyjille ja -johdolle, päivitä remburssiosaamisesi ja varmista kaupat!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 28.01.2020, klo 08.45 - 12.00
Paikka Kupoli, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 21.01.2020
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 280,00 € (+alv 24 %, 67,20 €)
Hinta 420,00 € (+alv 24 %, 100,80 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Remburssi ulkomaankaupan maksutapana! Tehokas aamupäivä remburssin merkeissä ulkomaan kaupan myyjille sekä myynnin johdolle!

Remburssi on kansainvälisen kaupan maksutapa, joka oikein käytettynä turvaa sekä ostajan että myyjän etuja – se on turvallinen ja monikäyttöinen maksutapa niin tavara- kuin projektikaupassakin sekä viennissä että tuonnissa. Remburssi on ostajan avaama ja myyjän on syytä tietää minkälaisin ehdoin raha ja tavara liikkuvat. Vaikka remburssi on kauppasopimuksesta ja muista mahdollista sopimuksista erillinen toimite, on tärkeää sopia kauppasopimukseen ehdot, jotka voidaan remburssilla toteuttaa.

Remburssi avaa rahoitusmahdollisuuksia – viejälle suoritus heti, tuojalle maksuaikaa. Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan lisää!

Tunnetko remburssin käyttömahdollisuudet? Tiedätkö, että remburssia käyttämällä viejä voi poistaa itseltään paitsi ostajan maksukykyyn ja maksuhalukkuuteen liittyvän riskin myös ostajan maahan ja pankkiin liittyvät poliittiset ja taloudelliset riskit. Tämä kaikki edellyttää toimivaa remburssia.
Koulutus keskittyy remburssin perusasioihin ja soveltuu remburssikauppaa suunnitteleville yrityksille ja jo remburssikauppaa käyville, jotka kaipaavat lisää tietoa remburssista maksutapana ja sen antamista rahoitusmahdollisuuksista. Erityisen hyvin aamupäivä sopii yrityksessä myyntitehtävissä toimiville

Kenelle
Sopii yrityksessä myyntitehtävissä toimiville, remburssikauppaa suunnitteleville yrityksille ja jo remburssikauppaa käyville.

Asiantuntijat

Leila Heikkinen

Rahoituspäällikkö
OP Yrityspankki Oyj Trade Finance
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Remburssi maksutapana

  • mitä myyjän täytyy tietää saadakseen toimivan remburssin
  • remburssi rahoituksen välineenä; ostajalle maksuaikaa – viejälle maksu heti
  • ajankohtaisia teemoja Trade Finance maailmasta

Tarjoilut:
Aamukahvi 8.45, välikaffeet 10.00

Asiakkailta kuultua

Paikka

Kupoli, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki

Keskuskatu 9, 60100 Seinäjoki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

06 429 8100

ep(at)kauppakamari.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 280,00 € (+alv 24 %, 67,20 €)
Hinta 420,00 € (+alv 24 %, 100,80 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv