Osakeyhtiön ja sen omistajan verosuunnittelu 26.1.2021 Seinäjoki
Striimi

Osakeyhtiön ja sen omistajan verosuunnittelu 26.1.2021 Seinäjoki

Hyvällä verosuunnittelulla voidaan säästää selvää rahaa ja toisaalta välttää monta kallista virhettä!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 26.01.2021, klo 08.45 - 13.00
Ilmoittaudu viimeistään 18.01.2021
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 320,00 € (+alv 24 %, 76,80 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Hyvällä verosuunnittelulla voidaan säästää selvää rahaa ja toisaalta välttää monta kallista virhettä.

Osakeyhtiö ja sen omistaja ovat erillisiä verovelvollisia, joiden verotusta koskevat erilaiset säännöt ja periaatteet. Hyvin toteutetussa verosuunnittelussa huomioon otetaan yhtiön ja sen omistajan muodostama kokonaisuus ja pyritään löytämään tähän kokonaisuuteen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Asianmukaisesti toimittaessa varmistetaan samalla aina myös käytettävien keinojen laillisuus ja pyritään minimoimaan veroriskit jo ennakolta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti keskeiset verosuunnittelumahdollisuudet osakeyhtiömuodossa toimittaessa. Koulutuksen käytyäsi pystyt hahmottamaan omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvia ratkaisuja, ymmärrät laillisen verosuunnittelun ja laittoman veronkierron rajan ja saat käytännöllisiä vinkkejä miten omassa tilanteessasi kannattaa edetä.

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti omistajayrittäjälle. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi laajaa ennakko-osaamista kirjanpidosta ja verotuksesta, asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja omistajayrittäjän näkökulmasta.

Striimin ohjeet

Tilaisuus toteutetaan suorana Teams:n välityksellä. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset mukaan koulutukseen. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Asiantuntijat

Sakke Vehkakoski

KTM, HT, veroasiantuntija
Revisium Oy
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Ohjelmassa muun muassa

  • Keskeiset osakeyhtiötä ja sen omistajaa koskevat verolainsäännökset ja verotusperiaatteet
  • Mitkä ovat osakeyhtiön ja omistajan verosuunnittelun keskeiset tavoitteet?
  • Mitä on hyväksyttävä verosuunnittelu, mitä puolestaan laiton veronkierto?
  • Miten veroriskejä voidaan taklata tehokkaasti?
  • Miten jokaisen yhtiön ja sen omistajan yksilöllinen tilanne vaikuttaa verosuunnitteluun?
  • Koulutukseen osallistujan henkilökohtaisen toimintasuunnitelman hahmottaminen

Tarjoilut
Tulokahvit klo 8.45, lounas klo 12–13

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

06 429 8100

ep(at)kauppakamari.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutusoikeus päättyy aina päivämääristä riippumatta asiakkaan aloittaessa koulutuksen suorittamisen esimerkiksi kirjautumalla koulutukseen sisältyvään verkko-osioon. Tämän jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.
Jäsenetuhinta 320,00 € (+alv 24 %, 76,80 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv