Kuinka osoittaa noudattavansa tietosuojasäädöksiä 21.3.2019

Kuinka osoittaa noudattavansa tietosuojasäädöksiä 21.3.2019

Tietosuoja-asetus toi henkilötietojen käsittelyyn osoitusvelvollisuuden periaatteen. Osoitusvelvollisuus tarkoittaa, että jokaisen rekisterinpitäjän on pystyttävä osoittamaan noudattavansa tietosuojalainsäädäntöä. Kuinka tämä velvoite tulisi toteuttaa käytännössä?

Koulutuksessa käydään läpi, mitä toimenpiteitä rekisterinpitäjän on toteutettava täyttääkseen osoitusvelvollisuuden vaatimukset. Osoitusvelvollisuuteen liittyy läheisesti myös dokumentointivelvollisuus. Dokumentoinnin avulla rekisterinpitäjä voi konkreettisesti osoittaa, että henkilötietojen käsittelyssä on noudatettu tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

Koulutus sopii tietosuojavastaaville tai muille henkilötietojen käsittelyn vastuuhenkilöille, jotka kaipaavat tukea osoitusvelvollisuuden toteuttamiseen käytännössä.

Tervetuloa koulutukseen!

 

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 21.03.2019, klo 09.00 - 13.00
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Kuvaus

Tietosuoja-asetus toi henkilötietojen käsittelyyn osoitusvelvollisuuden periaatteen. Osoitusvelvollisuus tarkoittaa, että jokaisen rekisterinpitäjän on pystyttävä osoittamaan noudattavansa tietosuojalainsäädäntöä. Kuinka tämä velvoite tulisi toteuttaa käytännössä?

Koulutuksessa käydään läpi, mitä toimenpiteitä rekisterinpitäjän on toteutettava täyttääkseen osoitusvelvollisuuden vaatimukset. Osoitusvelvollisuuteen liittyy läheisesti myös dokumentointivelvollisuus. Dokumentoinnin avulla rekisterinpitäjä voi konkreettisesti osoittaa, että henkilötietojen käsittelyssä on noudatettu tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

Koulutus sopii tietosuojavastaaville tai muille henkilötietojen käsittelyn vastuuhenkilöille, jotka kaipaavat tukea osoitusvelvollisuuden toteuttamiseen käytännössä.

Tilaisuuden asiantuntijana toimii tietosuojavastaava Mikko Viemerö Finnair Oyj:stä.

Tervetuloa koulutukseen!

Asiantuntijat

Mikko Viemerö

Tietosuojavastaava
Finnair Oyj
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

08.45
Ilmoittautuminen ja aamupala

09.00
Seminaarin avaus
asiantuntija Janne Kettunen, Helsingin seudun kauppakamari

Dokumentointivelvollisuus osana osoitusvelvollisuutta

  • mitä kaikkea on dokumentoitava osoitusvelvollisuuden toteuttamiseksi

Tietosuojan vaikutustenarviointi (DPIA) osoitusvelvollisuuden tukena

  • tunnista, arvioi ja hallitse henkilötietojen käsittelyyn liittyviä riskejä

tietosuojavastaava Mikko Viemerö, Finnair Oyj

10.30
Brunssitarjoilu

11.00
Läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen osana osoitusvelvollisuutta

Tietosuojavastaavan muut tehtävät

tietosuojavastaava Mikko Viemerö, Finnair Oyj

13.00
Seminaari päättyy

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv