Tuloslaskelman ja taseen hyödyntäminen yrityksen johtamisessa, 23.1.2018

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet taloushallinnon kehittämistyöhön sekä entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen.

Koulutuksen jälkeen

• osaat tulkita ja viestiä taloudellisista seikoista sidosryhmille sekä poimia olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi
  • laajennat näkökulmaasi perinteisen laskentatiedon ulkopuolelle
  • kehityt johdon strategiseksi kumppaniksi.

Koulutukseen osallistujille jaetaan myös kirja Pk-yrityksen strateginen taloushallinto, 2. uudistettu painos!

Tervetuloa!

Alkamisajankohta: 23.01.2018, klo 08:45
Päättymisajankohta: 23.01.2018, klo 16:00

Osallistumistiedustelut asiakaspalveluun:

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Maksuttomat tilaisuudet
kktilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09  228 601

HR-päättäjäklubi

Haluatko saada valmiuksia arvioida syvällisesti yrityksen tilinpäätöstietoja, tuloksen muodostumista ja taloudellista tilaa? Helsingin seudun kauppakamarin valmennuspäivän tavoitteena on perehdyttää yrityksen johdon talousanalyysin perustyökaluihin. Koulutus tarjoaa käytännönläheisesti tietoja, joita voidaan tehokkaasti hyödyntää johtamisen tukena. Tervetuloa koulutukseen!

Koulutuksesta sanottua:

• Erittäin asiantunteva kouluttaja, joka pystyi myös vastaamaan esille nousseisiin kysymyksiin taloushallinnosta ja lisäksi myös verotuksesta ja rahoituksesta tässä kontekstissa. Hän pystyi esittämään asiat hyvin ymmärrettävällä tavalla ja otti esille paljon esimerkkejä ja laskutehtäviä. Lisäksi hän varmisti aika ajoin, että kaikki pysyivät kärryillä.

Ilmoittautuminen ja aamupala

Yrityksen johtaminen tuloslaskelman ja taseen avulla

Tuloslaskelman oikaisut katelaskentaa varten

Katelaskenta ja sen hyödyntäminen

Yrityksen liikeriskin ja rahoitusriskin hallinta

Taloudellisia tunnuslukuja, niiden heikkouksia ja vahvuuksia

Vahva tase

Tilaisuus päättyy

Tarjoilut:  Kahvit klo 8.45, 10.15 ja 14.15 Lounas klo 12.00–12.45

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.1.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Johtaminen ja esimiestyö, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Strateginen talousosaaminen ja tunnusluvut