Tunnista ja torju taloudelliset väärinkäytökset 15.4.2019

Tunnista ja torju taloudelliset väärinkäytökset 15.4.2019

Miten yritys tai organisaatio voi tunnistaa ja ennaltaehkäistä taloudellisia väärinkäytöksiä? Tilaisuudessa käydään läpi väärinkäytösten päätyypit ja esimerkkejä siitä, millaisissa olosuhteissa väärinkäytöksiä pääsee yleensä tapahtumaan. Samalla selviää, miten väärinkäytökset yleensä tulevat ilmi.

Aamupäivän aikana tutustutaan myös väärinkäytösriskien arviointiin, jonka avulla organisaatio voi tunnistaa ne tilanteet, toiminnot ja henkilöt, joissa piilee mahdollisuus taloudellisiin väärinkäytöksiin. Riskien tunnistaminen helpottaa merkittävästi myös väärinkäytösten ennaltaehkäisyä. 

Tilaisuuden asiantuntijana toimii johtaja Tytti Saarinen Forensic Risk Alliancelta. Tytillä on monipuolinen kokemus taloudellisista väärinkäytöstutkinnoista sekä konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista.

Tervetuloa!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 15.04.2019, klo 09.00 - 12.30
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)

Kuvaus

Arvioiden mukaan taloudelliset väärinkäytökset aiheuttavat yrityksille vuosittain noin 5 %:n liikevaihtoa vastaavat kustannukset. Kyse on siis taloudellisesti varsin merkittävästä asiasta, ja pienissä yrityksissä väärinkäytösten aiheuttamat vahingot ovat vielä suurempia kuin isoissa yrityksissä. Väärinkäytöksen tekijänä voi olla pitkään talossa ollut työntekijä, joka tunnistaa organisaation heikkoudet ja valvonnan puutteet, ja pystyy näin toimimaan mahdollisesti pitkäänkin ennen kuin jää kiinni.

Miten yritys tai organisaatio voi tunnistaa ja ennaltaehkäistä taloudellisia väärinkäytöksiä? Tilaisuudessa käydään läpi väärinkäytösten päätyypit ja esimerkkejä siitä, millaisissa olosuhteissa väärinkäytöksiä pääsee yleensä tapahtumaan. Samalla selviää, miten väärinkäytökset yleensä tulevat ilmi. Aamupäivän aikana tutustutaan myös väärinkäytösriskien arviointiin, jonka avulla organisaatio voi tunnistaa ne tilanteet, toiminnot ja henkilöt, joissa piilee mahdollisuus taloudellisiin väärinkäytöksiin. Riskien tunnistaminen helpottaa merkittävästi myös väärinkäytösten ennaltaehkäisyä. 

Tilaisuuden asiantuntijana toimii johtaja Tytti Saarinen Forensic Risk Alliancelta. Tytillä on monipuolinen kokemus taloudellisista väärinkäytöstutkinnoista sekä konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista.

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Tytti Saarinen

Director
Forensic Risk Alliance
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

9.00
Taloudellisten väärinkäytösten päätyypit

Väärinkäytösriskin arviointi

10.30
Brunssitauko

11.00
Taloudellisten väärinkäytösten tunnistaminen ja ennaltaehkäisy

  • miten väärinkäytökset yleensä tulevat ilmi
  • sopivat olosuhteet väärinkäytöksille - case-esimerkkejä

12.30
Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden asiantuntijana toimii johtaja Tytti Saarinen Forensic Risk Alliancelta.

Asiakkailta kuultua

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Hinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)
Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv