Uusi

Lisää otsikko napsauttamalla – asiantuntijan käsikirja diaesityksiin ja presentaatioihin

Lisää otsikko napsauttamalla on kirja jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa muihin

Tervetuloa kirjan julkistustilaisuuteen 4.5.2017! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kirjoittaja(t):Katleena Kortesuo ja Jarkko Sjöman
Painovuosi:2017
Kirjastoluokka :69.11
Työoikeuspäivät 2017

Oletko puhujana vitamiiniruiske vai nukutusnuija? Tukevatko diasi sanomaasi vai ovatko ne täyteen ahdettuja bulletlistoja? Pyydetäänkö sinua puhumaan toistekin vai oletko jättänyt esiintymiset sitten vuoden 1997 epäonnistumisen?

Lisää otsikko napsauttamalla on kirja jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa muihin. Kirja käy läpi napakan presentaation alkeet aina pääviestistä ja rakenteesta yksittäisen dian suunnitteluun ja kuvien käyttöön. Esityksen laatimisen lisäksi saat vinkit esityksen jakeluun Slidesharessa ja kaupan päälle kopallisen esiintymisniksejä.

Kirjan Slideshare-osuus on ainutlaatuinen Suomessa. Opas käsittelee myös Google-näkyvyyttä, Slidesharen käyttöä ja sen hyötyjä asiantuntijalle.

Katleena Kortesuo on kouluttaja ja tietokirjailija, jonka diaesitys Puhujan parhaat pönötysvinkit on ainoa suomenkielinen Slideshare-viraalihitti. Sen on katsonut yli 90 000 suomalaista. Katleena on esiintymisen ammattilainen, joka puhuu sekä diojen kanssa että ilman. Vapaa-ajallaan hän harrastaa partiota, taikuutta, keskiaikaa ja viikinkimiekkailua.

Jarkko Sjöman on henkilöbrändäyksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Kiinnostunut yritysbrändin ja asiantuntijaosaamisen yhdistämisestä ja näkyvyyden kehittämisestä. Erityisosaamisena SlideShare -palvelu, jossa yksi seuratuimmista vaikuttajista. Toiminut aikaisemmin rahoitus- ja rekrytointialalla sekä liiketalouden kouluttajana.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi