Lisää otsikko napsauttamalla -kirjan julkistustilaisuus 4.5.2017

Tule kuulemaan, miten voit vaikuttaa muihin napakan esityksen avulla.

Alkamisajankohta: 04.05.2017, klo 08:30
Päättymisajankohta: 04.05.2017, klo 10:30
Työoikeuspäivät 2017

Oletko puhujana vitamiiniruiske vai nukutusnuija? Tukevatko diasi sanomaasi vai ovatko ne täyteen ahdettuja bulletlistoja? Pyydetäänkö sinua puhumaan toistekin vai oletko jättänyt esiintymiset sitten vuoden 1997 epäonnistumisen?

Lisää otsikko napsauttamalla on kirja jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa muihin. Kirja käy läpi napakan presentaation alkeet aina pääviestistä ja rakenteesta yksittäisen dian suunnitteluun ja kuvien käyttöön. Esityksen laatimisen lisäksi saat vinkit esityksen jakeluun Slidesharessa ja kaupan päälle kopallisen esiintymisniksejä.

Kirjan Slideshare-osuus on ainutlaatuinen Suomessa. Opas käsittelee myös Google-näkyvyyttä, Slidesharen käyttöä ja sen hyötyjä asiantuntijalle.

Katleena Kortesuo on kouluttaja ja tietokirjailija, jonka diaesitys Puhujan parhaat pönötysvinkit on ainoa suomenkielinen Slideshare-viraalihitti. Sen on katsonut yli 90 000 suomalaista. Katleena on esiintymisen ammattilainen, joka puhuu sekä diojen kanssa että ilman. Vapaa-ajallaan hän harrastaa partiota, taikuutta, keskiaikaa ja viikinkimiekkailua.

Jarkko Sjöman on henkilöbrändäyksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Kiinnostunut yritysbrändin ja asiantuntijaosaamisen yhdistämisestä ja näkyvyyden kehittämisestä. Erityisosaamisena SlideShare -palvelu, jossa yksi seuratuimmista vaikuttajista. Toiminut aikaisemmin rahoitus- ja rekrytointialalla sekä liiketalouden kouluttajana.

Tilaa kirja!

8.30 Aamiainen ja verkostoitumista

9.00 Tervetuloa, tuottaja Taina Parviainen Helsingin seudun kauppakamari

9.05 Lisää otsikko napsauttamalla, kirjailijat Katleena Kortesuo ja Jarkko Sjöman

10.15 Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua Kauppakamarin myymälässä.

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.5.2017

Tilaisuus on maksuton.