Markkinointijuridiikka

Elina Koivumäki, Petteri Häkkänen

Markkinointijuridiikka

Markkinointijuridiikka auttaa selvittämään, mikä on hyvän tavan ja lain mukaista markkinointia, miten tekijänoikeudet ja tavaramerkit on huomioitava markkinointiviestinnässä ja mitä seuraamuksia markkinointilainsäädännön rikkomisesta on.

Jäsenetuhinta 67,00 € (+alv 10 %, 6,70 €)
Hinta 89,00 € (+alv 10 %, 8,90 €)

Kuvaus

Kirjan avulla tiedät, mikä on hyvän tavan ja lain mukaista markkinointia, miten tekijänoikeudet ja tavaramerkit on huomioitava markkinointiviestinnässä ja mitä seuraamuksia markkinointilainsäädännön rikkomisesta voi aiheutua. Löydät yhdestä paikasta kaikki tärkeimmät kuluttajamarkkinointia ja business to business -markkinointia koskevat ohjeet ja säädökset.

Tietoja on helppo soveltaa omaan käytännön työhön, ja sieltä löytyvät vaivatta vastaukset useimpiin markkinointiin liittyviin juridisiin kysymyksiin. Saat käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten voit markkinoida tehokkaasti ja kiinnostavasti, ylittämättä sallitun ja kielletyn rajaa.

Teos sisältää 25.5.2018 voimaan tulleesta EU-tietosuoja-asetuksesta olennaisimmat asiat. Lisäksi teoksessa on huomioitu keskeiset oikeustapaukset.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Elina Koivumäki, Petteri Häkkänen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464958
Sidosasu nidottu
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 467
Kirjastoluokka 33.36, 33.34, 69.3

Kirjoittajat

Elina Koivumäki

Lakimies
Lexperience
Katso tiedot

Petteri Häkkänen

Asianajaja, osakas
Eversheds Asianajotoimisto Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv