Maksuton
Menestys syntyy tekoälystä ja tekijöistä – aamiaistilaisuus 6.9.2019

Näin ilmoittaudut striimiin:

Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot.
Saatavana myös striiminä

Menestys syntyy tekoälystä ja tekijöistä – aamiaistilaisuus 6.9.2019

Osaajapula on yksi tämän hetken merkittävimmistä työelämän haasteista. Teknologioiden kehittymisen myötä asiantuntijoilta vaaditaan yhä enemmän digitaalisten ratkaisujen ymmärrystä sekä inhimillisiä taitoja. Digitaalisten toimintatapojen kehittyminen osuu taloushallinnon rooleihin erityisen isosti.

Helsingin seudun kauppakamari ja Saranen Consulting tarjoavat yhdessä yrityksellesi eväitä tulevaisuuden koulutettujen osaajien hankintaan marraskuun alussa alkavassa rekrytointiohjelmassa. Rekrytointiohjelma on ELY-keskuksen osittain rahoittama ratkaisu uusien osaajien rekrytointiin.

Tervetuloa kuulemaan, mitä tekoälyn ja ihmisen yhteispeli tuo parhaimmillaan tullessaan ja tutustumaan puolen vuoden mittaiseen Digitalous Akatemiaan. Maksuton aamiaistilaisuus järjestetään kauppakamarin tiloissa Kalevankadulla. 

 

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 06.09.2019, klo 08.30 - 10.30
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Hintaan sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Taloushallinnon osaamistarpeet ovat murroksessa ja osaajista on kova pula. Helsingin seudun kauppakamari ja Saranen Consulting Oy tarjoavat yhteistyössä yrityksellenne eväitä tulevaisuuden koulutettujen osaajien hankintaan marraskuun alussa alkavassa rekrytointiohjelmassa. Rekrytointiohjelma on tyypillisesti ELY-keskuksen osittain rahoittama työvoimakoulutus, jolloin yrityksen kustannukset jäävät normaalia rekrytointia matalimmiksi.

DigitalousAkatemian nimellä kulkeva ohjelma on kauppakamarin ja Sarasen toinen yhdessä toteuttama ohjelma.

Tervetuloa kuulemaan, mitä tekoälyn ja ihmisen yhteispeli tuo parhaimmillaan tullessaan ja tutustumaan puolen vuoden mittaiseen DigitalousAkatemiaan. Maksuton aamiaistilaisuus järjestetään kauppakamarin tiloissa Kalevankadulla. Tilaisuuden Keynote-puheenvuoron pitää Head of Development Tuomas Lahtinen Weoptit:sta. Weoptit on yksi maailman johtavia yrityksiä optimoinnissa ja tekoälyn hyödyntämisessä. 

 

 

Yhteistyössä

Saranen Consulting

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Asiantuntijat

Antti-Pekka Hulkko

Palveluliiketoiminnan johtaja
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot

Kirsi Havu

Team Manager
Saranen Consulting
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

8.30 Aamiainen

9.00 Tervetuloa kauppakamariin -ajankohtaista taloudesta ja verotuksesta, palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko

9.15 -10.00 Keynote:  Weoptit Oy

10.00 DigitalousAkatemia - väylä osaajien rekrytointiin Team Manager Kirsi Havu, Recruitment Programs, Saranen Consulting Oy

10.30 Keskustelua, kysymyksiä

11.00 Tilaisuus päättyy

 

 

 

 

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Lue peruutusehtomme täältä

Hintaan sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv