Maksuton
Neuvonnan ajankohtaiskatsaus 12.8.2020
Striimi

Neuvonnan ajankohtaiskatsaus 12.8.2020

Neuvontapalvelun ajankohtaiskatsaukset ovat vain jäsenille tarkoitettuja webinaaritilaisuuksia, joissa käsitellään jäsenyrityksiä koskevia ajankohtaisia aiheita. 

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 12.08.2020, klo 09.00 - 10.00
Ilmoittaudu viimeistään 11.08.2020
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Kuvaus

Kauppakamarin jäsenenä saat maksutonta neuvontaa lakimiehiltämme ja vero- ja kirjanpidon asiantuntijoiltamme, voit osallistua laadukkaisiin ja monipuolisiin jäsentilaisuuksiimme sekä pääset osaksi laajaa verkostoamme. Vain jäsenille -tilaisuudet ovat osa tätä kokonaisuutta.

Striimin ohjeet

Tilaisuus toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi eikä sinun tarvitse ladata Teams-ohjelmaa koneellesi. Saat pari päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Huomioithan, että mikrofonisi on esityksen ajan mykistettynä ja videokuva pois päältä. Kysymyksiä voit tilaisuuden aikana esittää Teamsin chatissä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen tilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi.

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

8.55 Yhteyden avaus

9.00

Päivän aihe - Joanna Ahokanto, lakimies, Helsigin seudun kauppakamari 

9:45 - Tilaisuus päättyy

Lisätietoja

Joanna Ahokanto

0409225126

joanna.ahokanto(at)helsinki.chamber.fi

Peruutusehdot
Lue peruutusehtomme täältä
Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv