On aika muuttua – Menestysopas sosiaalisen aikakauden johtajille

Miten suunnittelet menestyvän sosiaalisen organisaation, sosiaalisen liiketoiminnan ja digityöyhteisön?

Mitä ovat aidot brändilähettiläät ja työntekijälähettiläät? 79 prosenttia myyjistä, jotka hyödyntävät sosiaalista mediaa työssään, menestyvät muita paremmin – miten? Miksi sosiaalinen markkinointi toimii perinteistä markkinointia paremmin?

Kirja tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, perusteluja, esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen digityöyhteisöön ja digiliiketoimintaan.

Saatavilla myös e-kirjana

Painovuosi:2015
Matkahallinnon tutkinto

Mistä on menestyksekkäät sosiaaliset johtajat tehty? Miten suunnittelet menestyvän sosiaalisen organisaation ja digityöyhteisön? Miten organisaatio menestyy sosiaalisella digiaikakaudella?

Sosiaalinen digiaikakausi on alkanut ja se vaatii muutoksia johtajien tapoihin johtaa, innovoida ja toimia sekä tapoihin innostaa ja sitouttaa työntekijät orgnisaation arvoihin ja tavoitteisiin. Samaan aikaan tarvitaan myös näkyviä muutoksia myynti-, markkinointi-, viestintä-, rekrytointi- ja asiakaspalvelutyöhön. On aika hyödyntää digiteknologiaa ja sosiaalisen median voimaa.

Tämä kirja tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, runsaasti esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen liiketoimintaan. Luettuasi tämän kirjan osaat suunnitella sosiaalisen digitoiminnan menestyspolkusi.

'On aika muuttua' on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on erinomainen opas myös kaikille menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, yrittäjille, rekrytoijille, viestintäihmisille ja tulevaisuuden johtajille.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi