Onnistu kasvuyrittäjänä

Manne Pyykkö

Onnistu kasvuyrittäjänä

Kirjassa yhdistyy käytännönläheisellä tavalla yrittäjyyden, myynnin ja markkinoinnin psykologia – sekä monet muut menestyksen kannalta merkittävät teemat päätöksenteon vinoumista itsensä johtamiseen. Kirjan avulla yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva voi muuttaa oman ainutkertaisuutensa yrityksen ainutkertaisuudeksi yhdistäen omat valttikorttinsa ja markkinan mahdollisuudet. Tunnista yrittäjän tutkitusti suurimmat sudenkuopat ja menesty!

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Miksi yksi yritys löytää paikkansa markkinoilta ja asiakkaiden sydämistä mutta toinen ei? Miten kahdella kohtalaisesti pärjäävällä yrittäjällä on täysin erilaiset kokemukset arjen yrittämisestä: yksi raahautuu uupuneena päivästä toiseen, kun taas toinen ei innostuksissaan malttaisi edes pitää paussia tai lomaa. Miksi yksi yritys pystyy veloittamaan jatkuvasti kannattavalla tavalla, kun taas toinen ei?

Näiden – ja monien muiden - kysymysten takaa löytyy psykologisia mekanismeja. Nämä yrittäjyyden taustalla vaikuttavat ”psykologiset painovoimalait” ovat luonteeltaan usein paljaalla silmällä näkymättömiä, ajallisesti pysyviä ja valintoihin vaikuttavia, ja ne koskevat paitsi yrittäjää myös asiakasta. Pitkän linjan ansioituneet yrittäjät ovat usein oppineet tuntemaan kokemuksen kautta nämä viisaudet, mutta yleensä tapauskohtaisten tarinoiden muodossa – usein hekään eivät tunne vaikuttavia ainesosia, yleistettävissä muodoissa. Lyhyesti: yrittäjänä menestymisen kannalta tärkeimpiä asioita tunnetaan huonoimmin – siksi tämä kirja on kirjoitettu!

Kirjassa yhdistyy käytännönläheisellä tavalla yrittäjyyden, myynnin ja markkinoinnin psykologia – sekä monet muut menestyksen kannalta merkittävät teemat päätöksenteon vinoumista itsensä johtamiseen. Kirjan avulla yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva voi muuttaa oman ainutkertaisuutensa yrityksen ainutkertaisuudeksi yhdistäen omat valttikorttinsa ja markkinan mahdollisuudet. Kirjoittaja on psykologi ja yrittäjä.

Kuuntele Manne Pyykön ajatukset, miten kasvuyrittäjyyttä voitaisiin tukea: Onnistu kasvuyrittäjänä HSTV:ssä

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Manne Pyykkö
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463043
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 285

Kirjoittajat

Manne Pyykkö

psykologi, yrittäjä
Bizmind Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv