Osakassopimus 7.3.2018

Ota osakassopimuksiin liittyvät asiat haltuun tehokkaan brunssiseminaarin avulla! Koulutuksessa tarkastellaan osakassopimuksiin liittyviä asioita erityisesti pienten ja keskisuurten yhtiöiden näkökulmasta.

Tilaisuuden jälkeen tiedät:

• Mikä on osakassopimus ja millainen on sen keskeinen sisältö?
  • Mitä tulee huomioida osakassopimusta laadittaessa ja millainen elinkaari sillä on?
  • Millaisia vaikutuksia sopimuksella on osakkaisiin, yhtiöön ja sen hallintaan?
  • Miten välttää sopimukseen liittyvät erimielisyydet ja onnistua niiden ratkaisemissa?

Jokainen osallistuja saa koulutuksen yhteydessä käytännönläheisen työkalun, joka auttaa osakassopimuksen laatimisessa.

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Antti Hannula Asianajotoimisto Nordia Oy:stä. Antilla on pitkä kokemus osakassopimuksista, sillä hän on toiminut melkein kymmenen vuotta pääomasijoittajana, vuosia liikejuristina ja lisäksi noin 50 yrityksen hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.  Antti on tutkinut osakassopimuksiin liittyviä kysymyksiä myös väitöskirjassaan.

Osallistujille jaetaan ilmaiseksi kirja Kilpailukielto ja salassapito sopimussuhteissa.

Aiemmista koulutuksista saatua palautetta:

”Selkeä ja käytännönläheinen esitys.”

”Asia oli hyvin ja johdonmukaisesti selitetty. Sain paljon uutta tietoa ja työkaluja yhteistyökumppanien kanssa neuvotteluihin.”

”Kokonaisuus hahmottui hyvin.”

Syksyn Osakassopimus-koulutuksen palautteen keskiarvo oli 4,75/5.

Tervetuloa vahvistamaan osakassopimuksiin liittyvää osaamista!

Alkamisajankohta: 07.03.2018, klo 08:45
Päättymisajankohta: 07.03.2018, klo 12:15

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Tilaisuudessa kuulet:

• Mikä on osakassopimus ja millainen on sen keskeinen sisältö?
  • Millaisia vaikutuksia sopimuksella on osakkaisiin, yhtiöön ja sen hallintaan?

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Antti Hannula Asianajotoimisto Nordia Oy:stä. Antilla pitkä kokemus osakassopimuksista, sillä hän on toiminut melkein kymmenen vuotta pääomasijoittajana, vuosia liikejuristina ja lisäksi noin 50 yrityksen hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.  Antti on tutkinut osakassopimuksiin liittyviä kysymyksiä myös väitöskirjassaan.

Ilmoittautuminen, aineistonjako ja brunssitarjoilu

Osakassopimus

• Mikä on osakassopimus
  • Osakassopimuksen elinkaari
  • Osakassopimuksen laatiminen

Brunssitauko

Osakassopimuksen keskeinen sisältö

• Sopijapuolet
  • Yhtiöön liittyvät asiat sopimuksessa
  • Osakkeisiin liittyvät asiat sopimuksessa
  • Erimielisyyksien välttäminen ja ratkaiseminen

Osakassopimus käytännössä

• Vaikutukset osakkaisiin
  • Vaikutukset yhtiöön ja sen hallintaan
  • Osakassopimuksen vaikeat kohdat
- kilpailukielto ja salassapito
- työsuhdeasiat
- likvidaatiopreferenssi

Tilaisuus päättyy

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.3.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö, Juridiikka
Aihealueen tarkenteet Hallitustyö, Sopimusoikeus, Yhteisöoikeus ja yritystoiminta