COVID-19 – asiakasohje lähikoulutuksissa

Hyvä asiakkaamme!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Järjestämme kaikki koulutuksemme ja tapahtumamme toistaiseksi etänä.

Lisätietoja saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme

asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi
09 2286 0360

1. Vain terveenä paikan päälle

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua osallistumaan etänä tilaisuuteemme. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi asiakaspalveluumme. Suosittelemme Koronavilkun käyttöä.

2. Turvavälit

Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Merkitsemme koulutussaleissa pöytäpaikat etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet ja mahdollisen aineiston. Turvaväleihin liittyvää infoa on nähtävillä tiloissamme. Pyydämme Sinua ottamaan huomioon turvavälit ohjeidemme mukaisesti.

3. Koulutusaineisto

Suosimme sähköistä koulutusaineistoa silloin kun se on mahdollista. Saat linkin koulutusaineistoon viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Mikäli koulutusaineisto on välttämätön, aineisto löytyy etukäteen merkityiltä pöytäpaikoilta.

4. Suojavälineet

Koronavirusepidemian kiihtymisestä nähtävissä useita merkkejä ja vastuullisuutta tarvitaan tartuntojen välttämiseksi. Suosittelemme jatkossa kasvomaskien käyttöä lähitilaisuuksissamme. Metropoli- koulutustiloissa käsidesit ja kasvomaskit viedään jokaiseen saliin.

 5. Aikataulutus

Mikäli tiloissamme on useita tilaisuuksia samanaikaisesti, pyrimme porrastamaan tauot ja ruokailun niin, että taukotilassa on vain yksi ryhmä kerrallaan. Pahoittelemme tästä mahdollisesti tapahtuvaa muutosta etukäteen ilmoitettuun ohjelmaan.

6. Tarjoilut

Tilaisuuksiin liittyvät tarjoilut järjestetään niin, ettei ruokailuun tai kahvitarjoiluun tarvitse jonottaa. Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

7. Hygienia

Käsidesejä on sekä yleisissä tiloissa että kaikissa saleissamme. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti.

8. Siivous

Lisäämme pintojen puhdistusta tilaisuuksien aikana yleisissä tiloissamme.

9. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista tiloissamme. Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutussalissa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista.

10. Kauppakamarimme henkilökunta

Suojaudumme myös itse tarvittavin suojavälinein. Huolehdimme siivouksesta, puhtaudesta ja hygieniasta. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua.