HR Master Certificate™

Yhteistyössä Rastor Instituutin kanssa.

Kun HR pysyy liikkeessä, on organisaatiokin aina ajan hermolla. Tässä ohjelmassa löydät keinot valjastaa henkilöstön potentiaali täysimääräisesti käyttöön ja liiketoiminnan tueksi. Toteutamme tämän ainutlaatuisen ohjelman yhteistyössä Rastor-Instituutin kanssa.

Kasva vastuullisempiin tehtäviin

HR on organisaation kasvot: huippuosaajat HR:ssä viestivät yrityksen kulttuurista ja vahvistavat työnantajamielikuvaa. Tässä kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijana, jota kuunnellaan ja joka halutaan mukaan kehittämään organisaatiota ja sen liiketoimintaa.

HR Master Certificate -ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon. Pääset mukaan kauppakamarin Johtajaklubiin, jossa voit jakaa kokemuksia, tuulettaa ajatuksiasi ja verkostoitua muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Ohjelma on suunniteltu siten, että sen voi sovittaa joustavasti omiin aikatauluihin. Sertifikaatin ehtii hyvin suorittaa vuodessa, mutta joustavuuden takaamiseksi opiskelulle on varattu aikaa kolme vuotta. Todistuksena osaamisestasi saat sertifikaatin alan arvostetuilta, tunnetuilta toimijoilta.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

HR Master Certificate -ohjelma on tarkoitettu HR-ammattilaisille, jotka toimivat tai tulevat lähitulevaisuudessa toimimaan vastuullisissa HR-tehtävissä. Sinulle, jolla on jo kokemusta HR-tehtävistä ja haluat kehittää osaamistasi yhä strategisemmalle tasolle.

Ohjelman sisältö

Valittavinasi ovat seuraavat Rastor-instituutin kurssit:

Helsingin seudun kauppakamarin palveluista käytettävissäsi ovat:

  • Johtajaklubi
  • Ammattikirjasto, yli sadan sähköisen ammattikirjan kokoelma
  • Laaja ja monipuolinen KoulutusOnline-verkkokoulutuspalvelu
  • Henkilöstöpäivät tai muu valittu matkaseminaari kotimaassa tai laivalla
  • Vapaavalintainen ajankohtaiskoulutus

Ohjelman hinta

Yhdessä erässä maksettaessa hinta on 9 250 € + alv. Voit jakaa maksun myös kolmelle vuodelle, jolloin hinta on 3 430 € + alv / vuosi.

Kysy lisätietoja

Antti-Pekka Hulkko
09 2286 0304
antti-pekka.hulkko@chamber.fi

Irmeli Kalliosalmi
050 401 4130
irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi

Ilmoittaudu mukaan

Voit aloittaa HR Master Certificate -ohjelman joustavasti.

Ilmoittaudu osoitteessa rastorinst.fi.