KoulutusOnlinen koulutusvideot

Koko henkilöstön joustavan oppimisen mahdollistaja.

Työelämän koulutukset verkossa 24/7

Päästä tiedonjanosi valloilleen - kuuntele ja katsele KoulutusOnlinen koulutuksia oman aikataulusi mukaan, vaikkapa työn lomassa pienissä osissa tai laajempina kokonaisuuksina. 

KoulutusOnline sisältää jo lähes 400 koulutusvideota koko organisaation osaamisen tueksi
työlainsäädännöstä, johtamisesta, taloudesta, myynnistä ja muista teemoista. Videoilta löytyy koulutuksia niin ajankohtaisista lakimuutoksista kuin digitaidoistakin.

"Aiemmin olen käynyt useissa koulutuksissa ympäri Suomea, nyt
samat, laadukkaat omaan osaamista päivittävät koulutukset on mahdollista
suorittaa omalta työpisteeltä. Koulutukset ovat napakoita ja asiasisältö on
todella laadukasta. Aikaa säästyy ja osaaminen päivittyy. Todella hyvä!" - asiakaspalaute

Oppimisen vapautta 24/7

Opiskele yksin tai yhdessä työkavereiden kanssa. Kuuntele ja katsele koulutuksia pienissä osissa tai laajempina kokonaisuuksina esimerkiksi työn lomassa.

Tilaa KoulutusOnline

Ota kaikki ilo irti

Tilaajana saat KoulutusOnlinen kaikki koulutusvideot rajattomasti käyttöösi. Aihealueita ovat työsuhde ja HR, talous, johtaminen ja hallitustyöskentely, digitaidot, myynti, viestintä, juridiikka ja työelämätaidot.

Tutustu koulutusvideoihin

Kohdista sisältöjä, seuraa tavoitteita

Kohdista sisältöjä yrityksesi oppijoille osaamistarpeiden mukaan. KoulutusOnlinesta saat raportit tavoitteiden toteutumisesta ja koulutusvähennystä varten.

KoulutusOnline-aamut

Osallistu etänä maksuttomiin KoulutusOnline-aamuihin. Järjestämme noin tunnin mittaisia tilaisuuksia ajankohtaisista aiheista kerran kuukaudessa.

Tutustu maksuttomiin tilaisuuksiin

Kokeile maksutta 2 viikkoa

Tilaa KoulutusOnline ja aloita sen käyttö kahden viikon maksuttomalla tutustumisjaksolla. Ellet ole tyytyväinen, voit perua tilauksen jo tutustumisjakson aikana.

Tilaa ja tutustu

Tilaa edullisesti useammalle

KoulutusOnline sopii koko henkilöstölle. Tilaa KoulutusOnline vähintään kahdelle, niin saat KoulutusOnlinen käyttöön entistäkin edullisemmin!

Ota yhteyttä myyntiin
KoulutusOnline

Tilaa ja tutustu 2 viikkoa maksutta

KoulutusOnline

Työelämän koulutukset verkossa koko organisaatiolle 24/7
KoulutusOnlinen koulutusvideoilla koko organisaation osaaminen pysyy aina ajan tasalla. KoulutusOnline sisältää koulutusvideoita mm. talouden, työlainsäädännön, johtamisen, viestinnän, myynnin teemoista. Videoilta löytyy runsaasti koulutuksia niin ajankohtaisista lakimuutoksista kuin digitaidoistakin. Verkko-opiskelu säästää aika ja rahaa, sillä videoita voi kuunnella ja katsoa 24/7  pienissä osissa vaikka työn lomassa.
Videoilla kouluttavat kauppakamarin omat asiantuntijat ja laaja asiantuntijaverkostomme.
Tutustu KoulutusOnlinen sisältöön osoitteessa koulutusonline.fi.
Varaa aika KoulutusOnlinen esittelyyn tästä
Hyödynnä etu - jo kaksi käyttäjää saa KoulutusOnlinen edullisemmin!
2-5 käyttäjää: alk. 54 € + alv / kk
6-10 käyttäjää: alk. 45 € + alv / kk
Kysy lisää ja pyydä tarjous useammalle käyttäjälle: myynti@helsinki.chamber.fi
Saat tilaamasi tunnukset sähköpostiisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
 
Osallistu maksuttomaan KoulutusOnline-aamuun
 

948,00 €(+alv 24 %, 227,52 €)
1.260,00 €(+alv 24 %, 302,40 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Valmet – KoulutusOnlinen aktiivikäyttäjä

Valmet panostaa työnantajana henkilöstönsä kouluttamiseen ja kehittämiseen. 1.9.2020 alkanut KoulutusOnlinen käyttö on lähtenyt yrityksessä poikkeuksellisen upeasti; lähes 900 Valmetin työntekijää on rekisteröitynyt KoulutusOnlinen käyttäjäksi ja koulutuksia on katseltu ja kuunneltu yhteensä jo 1200 tuntia.

– Verkkoympäristössä oppiminen on tullut jäädäkseen ja etsimme viime vuonna uusia mahdollisuuksia kouluttautumiseen. Kauppakamarin KoulutusOnline on täyttänyt kaikki odotuksemme. Jatkuvasti uudistuva ja monipuolinen koulutusvalikoima on käytössämme ajasta ja paikasta riippumatta, IT Purchaser Riikka Nurmi Valmet Technologies Oy:stä kertoo.

Lue lisää

Korkeasaari kokeili ja otti käyttöön KoulutusOnlinen

Korkeasaaren henkilöstö kouluttautuu säännöllisesti. Talon sisäistä koulutusta edustavat Henkilöstötreffit ja Korkeasaari Akatemia, jotka vuorottelevat kahden viikon välein. Pari kertaa vuodessa järjestetään myös työhyvinvointiin keskittyvät Työhyvinvointipäivät. Uusimpana kokeilussa on ollut nyt myös KoulutusOnline.

– Päätimme kokeilla Kauppakamarin KoulutusOnline-palvelua, koska se on helppokäyttöinen – ja verkkokursseille voi osallistua missä ja milloin vain. Meillä työskentelee ihmisiä hyvin erilaisissa työtehtävissä, ja KoulutusOnlinen kursseja voi kuunnella työn lomassa – vaikka haravoidessa, hallintojohtaja Johanna Holkeri-Kauppila kiittelee.

Lue lisää