Oppimispolut ja sertifikaatit

Oppimispolut tarjoavat joustavan ja vaivattoman mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Oppimispolun suoritettuasi saat sertifikaatin tunnustuksena osaamisestasi.

JOHTAMISEN SERTIFIKAATTI

Teemme sinusta paremman johtajan

Tarjoammeräätälöityä, strategista johtamiskoulutusta yksilölle ja organisaatiolle. Koulutuksessa poimit ne taidot ja ideat, joilla nostat oman osaamisesi ja yrityksesi toiminnan uudelle tasolle.

Tutustu tarkemmin

PALKANLASKIJAN SERTIFIKAATTI

Päivitä palkanlaskijan taitosi

Tämäoppimispolkumme takaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot niin palkkahallinnonperusasioista kuin vaativampienkin tilanteiden hoitamiseen.

Tutustu tarkemmin

TYÖHYVINVOINNIN SERTIFIKAATTI

Kun henkilöstösi voi hyvin, myös asiakkaasi voivat hyvin

Työhyvinvoinnin sertifikaatti -valmennus on napakka kokonaisuus, joka antaa sinulle valmiudetkehittää ja kasvattaa organisaatiosi työhyvinvointia suunnitelmallisesti jakokonaisvaltaisesti.

Tutustu tarkemmin

DIGIMARKKINOIJAN JA -MYYJÄN SERTIFIKAATTI

Kaikille digimarkkinoinnin parissa työskenteleville

IAB Finlandin sertifikaattiohjelman avulla varmistat, että oma ja työyhteisösi digimarkkinoinnin osaaminen pysyy tämän päivän kilpailussa mukana.

Tutustu tarkemmin

Vähemmän päänvaivaa

Autamme sinua valitsemaan tavoitteesi mukaiset hyödyllisimmät koulutukset, joten et joudu etsimään sopivia koulutuksia itse.

Sinulle räätälöitynä

Otamme oppimispolun suunnittelussa huomioon muuttuvat tarpeesi esimerkiksi koulutuksen järjestämisen ja aikataulutuksen osalta.

CV:si arvo nousee

Oppimispolun suorittamisesta saat sertifikaatin, josta on hyötyä muun muassa työnhaussa. Sertifikaatti on tunnustus ammattitaidosta jaosaamisesta.

Usein kysyttyä

Miksi sertifikaatti?

Saat mietityn kokonaisuuden ja voit näyttää kehittymisesi CV:ssä. Sertifikaatin voit jakaa esim. LinkedInissä (Licenses and Certifications).

Miksi juuri Kauppakamarin koulutukset?

Kauppakamarin koulutus on ollut jo vuosia Taloustutkimuksen yrityskuvavertailussa kärkisijoilla. Nettosuositteluindeksi NPS on suorastaan loistava +70. Asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,4/5.

Ajokortti on jo hankittu ja haluaisin suorittaa sertifikaatin?

Ota yhteyttä asiakaspalvelumme, niin hoidetaan asia kuntoon.

Mitä jos en löydä sopivaa koulutusta?

Varmasti löydät. Meillä on vuosittain noin 250 koulutusta – sertifikaatin suorittamiseen on aikaa 2 vuotta, eli valittavinasi on jopa 500 koulutusta.

Miten saan tiedon KoulutusOnlineen tulevista uusista sisällöistä?

Käyttäjille lähetetään säännöllisesti uutiskirje, jossa kerrotaan uusista koulutuksista. Palvelun etusivulta uusimmat koulutukset löytyvät kohdasta ”uusimmat kurssit”.

Mitä jos vaihdan työpaikkaa?

Nou hätä. Kerro vaan meille minne menet, niin ostohistoriasi pysyy tallessa, voit jatkaa sertifikaatin suorittamista uuden työnantajasi palveluksessa.

Mistä saan tiedon, kun uusia koulutuksia tulee Kauppakamarikauppaan?

Mikäli olet asiakasrekisterissämme, saat viestejä ostohistoriasi tai vastuualueesi mukaan, mutta voit myös tilata aihealuekohtaisen uutiskirjeemme sivun alaosasta.

Lisää nyt kauppakamarinkoulutus.fi kirjanmerkiksi ja poikkea katsomassa mitä uutta on tullut.

Miten pääsen alkuun?

Klikkaamalla valitsemaasi oppimispolkua, näet kaikki sinun polullesi määritellyt koulutukset. Valitse näistä koulutuksista ne jotka sopivat sinulle parhaiten juuri nyt – ja palaa myöhemmin valitsemaan lisää. Lähetämme sinulle muutaman kerran vuodessa muistutuksen tilanteestasi, jotta sinun ei tarvitse muistaa kaikkea itse.