Työhyvinvoinnin sertifikaatti

Yhteistyössä Rastor Instituutin kanssa.

Haluatko kehittyä työhyvinvoinnin asiantuntijana? Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa.

Työhyvinvoinnin asiantuntijan koulutus

Työhyvinvoinnin asiantuntijana sinun tulee tunnistaa työhyvinvointiin vaikuttavat seikat ja johtaa työhyvinvoinnin kokonaisuutta ammattimaisesti. Työhyvinvoinnin sertifikaatti -koulutuksen opeilla osaat kehittää organisaatioosi toimintamalleja ja johtamistapaa, jotka parantavat henkilöstön työhyvinvointia.

Työhyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti työn tuottavuutena, ylivertaisena asiakaskokemuksena ja liiketoiminnan tuloksina. Koska työhyvinvointi ei ole erillinen projekti vaan olennainen osa päivittäistä työtä, opit koulutuksessa kehittämään pitkäjänteisesti organisaatiosi työhyvinvointia. Koulutus todentaa ammattitaitosi työhyvinvoinnin osaajana olitpa sitten esimies tai HR:n tai työsuojelun ammattilainen.

Suoritat sertifikaatin puolessa vuodessa osallistumalla koulutus- ja seminaaripäiviin sekä tekemällä sinulle sopivaan aikaan verkko-opintoja. Osana valmennusta suoritat myös Työturvallisuuskeskuksen myöntämän Työhyvinvointikortin.

Sertifikaatin sisältö

Työsuhteen ajankohtaispäivät 24.–25.11.2021

Kauppakamarin Työsuhteen ajankohtaispäivät tarjoaa monipuolisen katsauksen työhyvinvointiinkin vaikuttaviin työlainsäädännön uudistuksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Tänä vuonna perehdytään mm. työaikalain ja vuosilomalain muutoksiin, henkilökohtaisen työsuhteen päättämisperusteisiin ja yhteistoimintalakiin. Lisäksi syvennytään siihen, miten organisaation voimavarat suunnataan muutostilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita.

Työhyvinvointikortti-koulutus huhtikuu 2022

Työhyvinvointikortti-koulutus opastaa ja rohkaisee sekä aloittamaan että kehittämään työyhteisön työhyvinvointia edistäviä prosesseja. Orientoidut aiheeseen ennen koulutuspäivää tekemällä työhyvinvointiarvion. Kurssin sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus.

Ennakkotehtävä ja 1 koulutuspäivä

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen -kurssi 14.–15.2. ja 7.3.2022

Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat, ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

2 koulutuspäivää ja opiskelua verkossa, kesto 2 kk.

Henkilöstöpäivät 2022 -laivaseminaari toukokuu 2022

Henkilöstöpäivät 2022 -seminaarissa esitellään ajankohtaisia teemoja ja malleja mm. työhyvinvointiin. Seminaari on Kauppakamarin ja Henry ry:n järjestämä.

KoulutusOnline-verkkokoulutukset seuraavista teemoista:

  • Työlainsäädäntö
  • Vaikuta työhyvinvointiin
  • Itsensä johtaminen

Yhteensä noin 8 tuntia + runsaasti vapaaehtoista lisäaineistoa

Koulutuksen kesto on 6 kk.

Sertifikaatin hinta

Sertifikaatin hinta on 2 850 € + alv.

Kysy lisätietoja

Antti-Pekka Hulkko
palveluliiketoiminnan johtaja
puh. 09 2286 0304
antti-pekka.hulkko@chamber.fi

Irmeli Kalliosalmi
tarjoomapäällikkö
puh. 050 401 4130
irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2021 osoitteessa rastorinst.fi.