Maksuton
Palkitseva työ -kirjan julkistamistilaisuus 16.12.2019

Palkitseva työ -kirjan julkistamistilaisuus 16.12.2019

Tervetuloa Palkitseva työ -kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan siitä, miten omaan työhön voi löytää yhä enemmän merkitystä ja motivaatiota. 

Palkitseva työ on sinunkin ulottuvillasi, vaikka et ole rap-artisti, muotibloggaaja tai arkeologi vaan IT-projektipäällikkö, hallintoasiantuntija tai osto-osaston sopimusneuvottelija. Palkitsevan työn tekijä saa osakseen monia hyötyjä itseilmaisun täyttymyksestä hyvään suoriutumiseen. Kirja on tarkoitettu myös esimiehille ja HR-ammattilaisille, jotka haluavat tukea työntekijöitä muuttamaan nykyisen työn huipputyöksi.

Voit seurata tilaisuutta myös Facebook-liven kautta Helsingin seudun kauppakamarin Facebook-sivulla 16.12. klo 9.00 alkaen.

Tilaa kirja tästä.

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 16.12.2019, klo 08.30 - 10.30
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Palkitsevassa työssä vastuiden merkityksellisyys ja motivoivuus ovat ykkösasioita. Nykyinen työ muutetaan sellaiseksi, että siinä kokee tarkoitusta ja sydämen paloa. Ajankohtainen ohjaus, vaikutusmahdollisuudet, kannustavat palkkiot ja tehokkaat työskentelytavat kuuluvat myös palkitsevaan työhön. Yhteistyö esimiehen ja kollegojen kanssa rakentuu luottamukselle, tuen antamiselle ja arvostukselle. Lisäksi omat ajatusmallit ovat niin rohkaisevia, että palkitsevan työn haasteeseen uskalletaan tarttua.

Kirja sisältää 40 käytännönläheistä tehtävää nykyisen työn palkitsevaksi muuttamiseen coachaa, tuunaa ja neuvottele -otteella. Kirja on tarkoitettu tietotyöläisille, motivaation ja merkityksen työssään kadottaneille ja työhön uutta innostusta etsiville. Palkitsevan työn elementtejä käsitellään kirjassa yleisellä tasolla, jotta sen opit sopisivat mahdollisimman moneen ammattiin. Kirja on tarkoitettu myös esimiehille ja HR-ammattilaisille, jotka haluavat tukea työntekijöitä muuttamaan nykyisen työn huipputyöksi.

KTT Satu Berlin toimii johtavana konsulttina Accenturella. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus muutosjohtajamisesta ja osaamisen kehittämisestä yritysfuusioissa ja taloushallinnon, myynnin, logistiikan, sopimuksenhallinnan, tuotekehityksen sekä organisaatiokulttuurin uudistuksissa.

Asiantuntijat

Satu Berlin

johtava konsultti
Accenture
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

8.30
Aamiainen

9.00
Tervetuloa, Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.10
Palkitseva työ, KTT, kirjailija Satu Berlin

10.00
Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua kauppakamarin myymälässä.

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoitathan aina etukäteen, jos et pääsekään paikalle. Varaamme paikan ja ohjelman mukaiset tarjoilut kaikille ilmoittautuneille, joten ilmoittamalla esteestä hyvissä ajoin mahdollistat osallistuminen jollekin toiselle ja vähennät ruokahävikkiä. 

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv