Tulossa
Paras työpaikka ikinä!

Tom Laine ja Jarkko Kurvinen

Paras työpaikka ikinä!

Kaikki parhaan työpaikan rakentamiseen tarvittavat elementit yrityskulttuurista työntekijäkokemukseen, osallistamiseen, työntekijälähettilyyteen, työnantajamielikuvaan ja työnantajabrändäykseen.

Jäsenetuhinta 37,00 € (+alv 10 %, 3,70 €)
Hinta 50,00 € (+alv 10 %, 5,00 €)

Kuvaus

Motivoitunut työntekijä on yrityksensä paras mainos ja vahva tuki imagolle. Voittava yrityskulttuuri on tulevaisuuden kulttuuri, jossa työntekijät voivat hyvin ja tulosta syntyy aidolla huolenpidolla ja ihmisten välisellä kunnioituksella. Kun ihmiset tuntevat olonsa hyviksi ja tiedostavat, että heidän ammattitaitoaan arvostetaan, yritys kasvaa ja kasvattaa samalla työntekijöistään lähettiläitä, joiden osaaminen on kilpailuetu ja tavoittelemisen arvoinen asia.

Yrityskulttuuri on tärkein erottautumistekijäsi, sillä vasta yrityksen kulttuuri määrittää, mitä strategiasta syntyy arjessa. Rakentamalla voittajan yrityskulttuurin rakennat samalla niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa myös uskotun ja luotetun brändin.

Paras yrityskulttuuri perustuu inspiroivaan ilmapiiriin, ei yksittäisiin sankareihin. Todellisuuteen pohjaava ja hyvin viestitty yrityskulttuuri houkuttelee parhaat, tiimiisi sopivimmat työntekijät puoleesi. Tällainen organisaatio oppii ja kehittyy ja luo hyvän kasvualustan uusille ideoille.

Paras työpaikka ikinä -kirja antaa vinkkejä voittavan yrityskulttuurin luomiseen. Siinä käsitellään, miten ihmisten ajatukset otetaan huomioon, miten niitä jalostetaan ja miten niiden kehittymisestä huolehditaan alati uudistuvassa toimintaympäristössä.

Paras työpaikka ikinä! antaa tukea henkilöstön rekrytointiasioiden, motivoinnin ja sitouttamisen kanssa työskenteleville ihmisille. Kirjassa pureudutaan työntekijäbrändäykseen ja -lähettilyyteen. Kirjasta on hyötyäniille, jotka pohtivat avoimeen työkulttuuriin liittyviä asioita ja työnantajamielikuvan kehittämistä tulevaisuuden työpaikoilla, jossa suurin osa päivistä tehdään etätöinä, etäällä toisiata ja ilman valvontaa. Miten rakentaa luottamusta ja uskallusta tulevaisuuden organisaatioissa?

 

Saatavuus 8/2019
Kirjoittaja(t) Tom Laine ja Jarkko Kurvinen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464651
Painovuosi 2019
Painos 1.
Sivumäärä n. 250
Kirjastoluokka 69.13

Kirjoittajat

Tom Laine

Pääkouluttaja
Somehow.fi, HC-Services Oy
Katso tiedot

Jarkko Kurvinen

Toimitusjohtaja
Plutoni Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv