Peter Nyman: Vaikuttava viestintä 19.9.2017

Vakuuttamisen taito on tekniikkalaji, jonka kaikki voivat oppia. Vaikuttava viestintä -brunssiseminaarissa uutisankkuri, toimittaja Peter Nyman kertoo valloittavalla tavallaan, miten viestinnän ja vakuuttamisen mestariksi voi kehittyä.

Ohjelmassa:

"Vaikuttava viestijä on uskottava (ethos), puhuttelee kuulijan tunteita (pathos) ja järkeä (logos)" - Aristoteles

• Viestinnässä kyse on kyvystä ilmaista itseään, saada haluttu viesti viestittyä toisille onnistuneesti.

• Ethos – millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan.

• Pathos – miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä.

• Logos – miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.

Koulutus sopii kaikille viestinnästä ja viestintätaidoista kiinnostuneille.

Mukaan kannattaa ilmoittautua isommallakin porukalla ja hyödyntää etu ilmoita 5, maksa 4!

Tervetuloa koulutukseen!

Alkamisajankohta: 19.09.2017, klo 08:45
Päättymisajankohta: 19.09.2017, klo 12:00
Työoikeuspäivät 2017

Tänään hyvät viestintätaidot ovat välttämättömyys. Olet sitten tiimipalaverissa, kokouksessa, seminaarissa puhumassa tai toimittajan tentissä, kyse on aina kommunikaatiosta ja kyvystä kommunikoida.

Et välttämättä ole synnynnäinen vuorovaikutuksen mestari, mutta sellaiseksi voi oppia; vakuuttaminen on nimittäin tekniikkalaji.

Brunssiseminaarissa uutisankkuri, toimittaja Peter Nyman johdattelee sinut vaikuttavan viestinnän saloihin – tule kuulemaan ja vaikuttumaan!

Ohjelmassa:

• Ethos – millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan.
  • Logos – miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.

Aiemmin osallistuneet kommentoivat:
  • Hänellä oli paljon kiinnostavia esimerkkejä ja hyviä pointteja
  • Kokemus ja osaaminen puhuu! Ja kiva, että annoit myös meille koulutettaville mahdollisuuden kommentoida ja kysyä :-)
  • Rento tunnelma, asiantunteva luennoitsija
  • Hyvin suunniteltu aamupäivä! Mielenkiintoinen puhuja ja hyvin ajankohtainen aihe!

Ilmoittautuminen ja aamupala

Vaikuttava viestintä

• Ethos - millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan.
  • Pathos - miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä.
  • Logos - miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.

Tilaisuus päättyy

Tarjoilut:
Aamiainen klo 8.45, brunssitauko klo 10.45

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.9.2017

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Aihealueet Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Johtaminen ja esimiestyö, Myynti, markkinointi ja viestintä, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, Hallitustyö, HR, Johtaminen, Myynti, Viestintä