Peter Nyman: Vaikuttava viestintä 19.9.2017

Vaikka et olisikaan synnynnäinen vuorovaikutuksen mestari, voit kehittyä taitavaksi viestijäksi ja vakuuttaa viestinnällä.

Brunssiseminaarissa uutisankkuri ja toimittaja, valloittava Peter Nyman paljastaa vaikuttavan viestinnän salaisuuden.  Ajatuksensa hän pohjaa Aristoteleen teokseen, jonka keskiössä on kolme tekijää: ethos, pathos ja logos.

Tiiviissä aamupäivätilaisuudessa kuulet, miten kiedot kuulijat sormesi ympärille näiden kolmen tekijän ollessa keskenään sopusoinnussa.

Brunssiseminaarissa kuulet

> millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan – Ethos (uskottava)
> miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä  – Pathos (tunteet)
> miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla  – Logos (järki)

Vaikuttava viestintä -brunssiseminaariin voit osallistua myös osana Johtamisen ajokorttia

ILMOITA 5, MAKSA 4!

Alkamisajankohta: 19.09.2017, klo 08:45
Päättymisajankohta: 19.09.2017, klo 12:00
Taloushallinnon eloseminaari 2017

Tänään hyvät viestintätaidot ovat välttämättömyys. Olet sitten tiimipalaverissa, kokouksessa, seminaarissa puhumassa tai toimittajan tentissä, kyse on aina kommunikaatiosta ja kyvystä kommunikoida.

Brunssiseminaarissa uutisankkuri, toimittaja Peter Nyman johdattelee sinut vaikuttavan viestinnän saloihin. Tule kuulemaan, vaikuttumaan ja oppimaan - vakuuttaminen on nimittäin tekniikkalaji.

Ohjelmassa:

"Vaikuttava viestijä on uskottava (ethos), puhuttelee kuulijan tunteita (pathos) ja järkeä (logos)" - Aristoteles

• Viestinnässä kyse on kyvystä ilmaista itseään, saada haluttu viesti viestittyä toisille onnistuneesti.
  • Ethos – millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan.
  • Pathos – miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä.
  • Logos – miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.
Kenelle:
Koulutus sopii kaikille viestinnästä ja viestintätaidoista kiinnostuneille.

Aiemmin osallistuneet kommentoivat:
  • Hänellä oli paljon kiinnostavia esimerkkejä ja hyviä pointteja
  • Kokemus ja osaaminen puhuu! Ja kiva, että annoit myös meille koulutettaville mahdollisuuden kommentoida ja kysyä :-)
  • Rento tunnelma, asiantunteva luennoitsija
  • Hyvin suunniteltu aamupäivä! Mielenkiintoinen puhuja ja hyvin ajankohtainen aihe!
 Muista myös etu, Ilmoita 5, maksa 4.

Ilmoittautuminen ja aamupala

Vaikuttava viestintä

• Ethos - millä keinoin viestijä muodostaa myönteisen suhteen kuulijaan.
  • Pathos - miten varmistetaan tilanteeseen sopivalla tunteella ja intensiteetillä tapahtuva viestintä.
  • Logos - miten vakuutamme viestin vastaanottajat taitavalla argumentoinnilla.

Tilaisuus päättyy

Tarjoilut:
Aamiainen klo 8.45, brunssitauko klo 10.45

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.9.2017

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Aihealueet Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Johtaminen ja esimiestyö, Myynti, markkinointi ja viestintä, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, Hallitustyö, HR, Johtaminen, Myynti, Viestintä