Uusi

Pk-yrityksen strateginen talousjohtaminen, 2. uudistettu painos

Luo menestystä talousjohtamisen avulla!

Ammattikirjasto: Talous Ammattikirjasto: Johtaminen  Saatavilla myös Ammattikirjastossa

Kirjoittaja(t):Toivo Koski
Painovuosi:2017
Painos:2., uudistettu
Kirjastoluokka :69.11

Uutiskirje

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Vietätkö unettomia öitä pohtien jotakin seuraavista asioista:

- Miten kääntää tappiollinen yritys tai liiketoimintayksikkö voitolliseksi?
- Miksi olemme maksuvaikeuksissa, vaikka yritys tekee voittoa?
- Kuinka nopeasti voimme kasvaa ilman että joudumme maksuvaikeuksiin?
- Miten talousjohtaminen palvelee hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä?
- Miten rahoitan yritystoimintani?

Siinä tapauksessa tämä kirja on sinua varten! Kirjassa pyritään vastaamaan edellä mainittuihin kysymyksiin ja johdattelemaan päätöksentekijöitä pohtimaan asioita syvemmältä kuin vain vilkaisemaan tuloslaskelmaa ja tasetta sekä niistä laskettavia tunnuslukuja.

Kirjassa esitellään keskeisiä laskentatoimen työkaluja pk-yritysten johtamiseen. Yrityksen johtamista käsitellään aikasarjamaisena prosessina, ja tunnuslukuanalyysin sijaan keskitytään talouden työkalujen hyödyntämiseen eri päätöksentekotilanteissa, kuten investointien vertailussa.

Sisällöltään kirja noudattaa liiketoiminnan suunnitteluprosessia alkaen strategisesta johtamisesta ja päätyen operatiivisen johtamisen kautta talousjohtamiseen. Kirjassa opastetaan, miten laskentatoimen työkaluja käytetään näillä johtamisen tasoilla. Teoksessa käsitellään laajasti myös myynnin kannattavuuslaskentaa ja muun muassa alennuksien ja maksuaikataulujen vaikutusta kannattavuuteen. Saavuta johtamisen uusi taso!

Kirja sopii myös erinomaisesti pk-yritysten toimitusjohtajille, isojen yritysten liiketoimintatason johtajille, controllereille, tuloksentekovastuussa oleville sekä korkeakoulujen strategisen ja soveltavan laskentatoimen oppikirjaksi.

Toivo Koski tunnetaan pk-yritysten rahoituksen, kasvun sekä liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijana. Akateemisen uran lisäksi hänellä on yli 15 vuoden yrittäjäkokemus ja hän on osakkaana tai hallituksen jäsenenä useassa menestyvässä yrityksessä. Lukuisat yritykset hyödyntävät Kosken mutkatonta lähestymistapaa liiketoimintojensa kehittämisessä.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi