Pomon parhaat ratkaisut – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin

Ratkaisut kiperiin johtamistilanteisiin helposti ja konkreettisesti

Saatavilla myös e-kirjana

ammattikirjasto johtaminen   Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Kirjoittaja(t):Minna Kurttila ja Pia Aalto
Painovuosi:2015
Kirjastoluokka :69.11
Kirjan perustiedot:A5, nidottu, mustavalkoinen

Esa Saarinen -koulutus

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Jos kaikki Suomen pomot päättäisivät ryhtyä hyviksi pomoiksi myös tiukoissa tilanteissa, saataisiin Suomi nousuun heti. Kyse on useimmiten tahdosta ja viitsimisestä.

Pomoilta kaivataan nyt rohkeutta: kannattaa luottaa omaan kehittymiskykyynsä ja siihen, että työntekijöissä on paljon enemmän potentiaalia kuin mikä päälle näkyy.

Johtamisessa kehittyminen helpottuu, kun saa kiinni valmentavasta, ratkaisukeskeisestä ja myönteisestä johtamisotteesta. Monimutkaisia teorioita ei tarvita.

Esimies kohtaa lähes viikoittain tiukkoja tilanteita, joissa saa olla tarkkana, ettei kuppi mene nurin. Pomon parhaat ratkaisut – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin tarjoaa esimiehille oivalluttavia kysymyksiä ja konkreettisia työkaluja. Se ei neuvo, vaan valmentaa oman ajattelun johtamiseen, antaa vinkkejä valmentavan johtamisotteen käyttöön eri tilanteissa ja ker too esimerkkejä todellisesta elämästä.

Kirjan avulla pomot voivat haastaa itsensä ja löytää omiin, ajankohtaisiin tilanteisiinsa sopivia uudenlaisia ratkaisuja. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä, valmentavaa johtamisotetta.

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, Johtaminen