Maksuton
PUHEESTA JA PAPERISTA BITTEIHIN – TIETOTURVAA YRITYKSILLE – Yrityksiin kohdistuvat kyberuhat, sopimusten tietoturvavaatimukset ja henkilötiedustelu 27.9.2019

PUHEESTA JA PAPERISTA BITTEIHIN – TIETOTURVAA YRITYKSILLE – Yrityksiin kohdistuvat kyberuhat, sopimusten tietoturvavaatimukset ja henkilötiedustelu 27.9.2019

Sarjan kolmas seminaari

Helsingin seudun kauppakamari järjestää tänä vuonna seminaarisarjan, jossa käsitellään tietoturvallisuutta. Sitä käsitellään tiedon eri olomuodot huomioon ottaen - aina puheesta ja paperista bitteihin.

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 27.09.2019, klo 11.30 - 15.00
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ilmoittaudu viimeistään 25.09.2019
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Tilaisuus on maksuton.

Kuvaus

Olemme toteuttaneet kolmannen valtakunnallisen ”Yrityksiin kohdistuvat kyberuhat” -selvityksen. Selitys julkistetaan seminaarin ensimmäisessä puheenvuorossa. Miten yrityksen ovat varautuneet kyberuhkiin? Mitkä ovat merkittävimmät uhat? Missä ovat yritysten haavoittuvuudet?

Sen jälkeen kuulemme puheenvuoron siitä, millaisia tietoturvavaatimuksia nykyään sisältyy yritysten välisiin erilaisiin sopimuksiin. Miksi niiden käyttö sopimuksissa lisääntyy? Mitä ne sisältävät ja kuka ne laatii? Mitä kannattaa ottaa huomioon kun on sitoutumassa sopimukseen, jonka osana on tietoturvavaatimuksia? Keitä ja miten vaatimukset koskevat?

Lopuksi kuulemme puheenvuoron maailman toiseksi vanhimmasta ammatista – ”agenttipuuhia” ja ”hunaja-ansoja”? Tällaiset uhat tuntuvat yritystoiminnan kannalta kaukaisilta. Kuitenkin henkilötiedustelulla on roolinsa, varsinkin kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kun rahasta kilpaillaan, voivat konstitkin olla monet. Joskus ”varmat kaupat” menevät kilpailijalle ja joskus toinen kilpailija tuo markkinoille samanlaisen tuotteen hieman ennen meitä. Sattumaa - joskus ja joskus taas ei. Sosiaalipsykologian ja kognitio- sekä neurotieteiden tutkimus selittää mekanismeja henkilötiedustelun takaa. Oppimalla ymmärtämään sosiaalisia tilanteita voit suojata itseäsi ja oppia hallitsemaan sosiaalisen vaikuttamisen tilanteita.

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

OHJELMA

11.30
Ilmoittautuminen

12.00
Tilaisuuden avaus
Helsingin seudun kauppakamari

12.05
Yrityksiin kohdistuvat kyberuhat
Panu Vesterinen, asiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari

12.40
Yritysten väliset tietoturvaa koskevat sopimukset ja sopimusehdot
Kaj Aaltonen, asianajaja, Asianajotoimisto Focuslaw

13.30
Kahvitauko

14.00
Henkilötiedustelu – kohteena liiketoiminta
Samuli Järvinen, Founder, Nuuh Oy

15.00
Tilaisuus päättyy

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Satu Dahl

09 2286 0232

satu.dahl(at)chamber.fi

Peruutusehdot
Lue peruutusehtomme täältä

Tilaisuus on maksuton.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv