Uusi

Sano se someksi (1+2=3) – Sosiaalisen median suuri laskuoppi

Kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon sekä yksilölle että organisaatiolle. Se käsittelee somekanavat, blogit, podcastit, kriisiviestinnän ja monta muuta tärkeää somen osa-aluetta, joita pääset hyödyntämään työssäsi.

Katso tallenne kirjan julkistamistilaisuudesta!

Ammattikirjasto: Myynti, markkinointi ja viestintä Saatavilla myös Ammattikirjastossa

Sano se someksi (1+2=3) - Sosiaalisen median suuri laskuoppi Saatavilla myös e-kirjana

Kirjoittaja(t):Katleena Kortesuo
Painovuosi:2018
Kirjastoluokka :69.3

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Oletko oman kohderyhmäsi ruhtinas tai onko organisaatiosi rakastetuin instituutio maan päällä? Jos vastasit myönteisesti, älä osta tätä kirjaa. Muussa tapauksessa kannattaa kyllä ostaa.

Sano se someksi 1+2=3 – Sosiaalisen median suuri laskuoppi on suunnattu niille osaajille ja organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalista mediaa työssään. Hyödyntämistä on monenlaista: some sujuvoittaa arkeasi, kasvattaa verkostoasi, nopeuttaa uralla etenemistäsi, opettaa uutta ja tukee henkilöbrändiäsi. Yrityksille some taas antaa kanavan asiakaskontakteille, keinon markkinointiin, tuen myyntiin ja välineen kriisiviestintään.

Tämä kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon sekä yksilölle että organisaatiolle. Kirja käsittelee somekanavat, blogit, podcastit, kriisiviestinnän ja monta muuta tärkeää somen osa-aluetta, joita pääset hyödyntämään työssäsi. Kirja on konkreettinen ja keissipitoinen käytännön opas, kuten kaikki Katleenan kirjat.

Sosiaalinen media elää ja muuttuu koko ajan. Niinpä tämäkin kirja on perusteellisesti uudistettu - ja jo kolmas painos. Ensimmäinen Sano se someksi ilmestyi vuonna 2010, ja seuraava kahdessa osassa vuonna 2014.

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö, Myynti, markkinointi ja viestintä
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Markkinointi, Myynti, Viestintä