Sano se someksi (1+2=3) – Sosiaalisen median suuri laskuoppi

Katleena Kortesuo

Sano se someksi (1+2=3) – Sosiaalisen median suuri laskuoppi

Kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon sekä yksilölle että organisaatiolle. Se käsittelee somekanavat, blogit, podcastit, kriisiviestinnän ja monta muuta tärkeää somen osa-aluetta, joita pääset hyödyntämään työssäsi.

Katso tallenne kirjan julkistamistilaisuudesta!

Jäsenetuhinta 43,00 € (+alv 10 %, 4,30 €)
Hinta 57,00 € (+alv 10 %, 5,70 €)

Kuvaus

Oletko oman kohderyhmäsi ruhtinas tai onko organisaatiosi rakastetuin instituutio maan päällä? Jos vastasit myönteisesti, älä osta tätä kirjaa. Muussa tapauksessa kannattaa kyllä ostaa.

Sano se someksi 1+2=3 – Sosiaalisen median suuri laskuoppi on suunnattu niille osaajille ja organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalista mediaa työssään. Hyödyntämistä on monenlaista: some sujuvoittaa arkeasi, kasvattaa verkostoasi, nopeuttaa uralla etenemistäsi, opettaa uutta ja tukee henkilöbrändiäsi. Yrityksille some taas antaa kanavan asiakaskontakteille, keinon markkinointiin, tuen myyntiin ja välineen kriisiviestintään.

Tämä kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon sekä yksilölle että organisaatiolle. Kirja käsittelee somekanavat, blogit, podcastit, kriisiviestinnän ja monta muuta tärkeää somen osa-aluetta, joita pääset hyödyntämään työssäsi. Kirja on konkreettinen ja keissipitoinen käytännön opas, kuten kaikki Katleenan kirjat.

Sosiaalinen media elää ja muuttuu koko ajan. Niinpä tämäkin kirja on perusteellisesti uudistettu - ja jo kolmas painos. Ensimmäinen Sano se someksi ilmestyi vuonna 2010, ja seuraava kahdessa osassa vuonna 2014.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Katleena Kortesuo
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465450
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 204
Kirjastoluokka 69.3

Kirjoittajat

Katleena Kortesuo

tietokirjailija, sosiaalisen median asiantuntija ja kouluttaja
eioototta.fi
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv