Sano se someksi 1 - ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan

Tätä kirjaa ei tarvitse kukaan, joka sattuu olemaan oman yhteisönsä ylijumala ja toimialansa tunnustettu tirehtööri. Me muut kyllä tarvitsemme. Sosiaalinen media muuttuu vauhdilla. Kirja on perusteellisesti uudistettu painos neljä vuotta aiemmin julkaistusta samannimisestä teoksesta.

Saatavilla myös e-kirjana

Ammattikirjasto: Myynti, markkinointi ja viestintä Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Kirjoittaja(t):Katleena Kortesuo
Painovuosi:2014
Kirjan perustiedot:A5, sidottu

Uutiskirje

HR-päättäjäklubi

Me muut kyllä tarvitsemme.

Sano se someksi 1 – ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan on suunnattu niille osaajille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalista mediaa työssään.

Hyödyntämistä on monenlaista: some sujuvoittaa arkeasi, kasvattaa verkostoasi, auttaa kehittymään omassa työssäsi, nopeuttaa uralla etenemistäsi ja tukee henkilöbrändiäsi.

Tämä kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon yksilölle – siis vaikkapa yrittäjälle, toimihenkilölle, virkamiehelle tai asiantuntijalle. Kirjalla on myös sisarteos Sano se someksi 2 – Organisaation käsikirja sosiaaliseen mediaan*, joka on suunnattu erityisesti yrityksille ja yhteisöille.

*Sopii myös ylijumalille ja tirehtööreille.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi