Sano se someksi 1 - ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan

Painovuosi:2014
Kirjan perustiedot:A5, sidottu
Taloushallinnon eloseminaari 2017

Tätä kirjaa ei tarvitse kukaan, joka sattuu olemaan oman yhteisönsä ylijumala ja toimialansa tunnustettu tirehtööri.

Me muut kyllä tarvitsemme.

Sano se someksi 1 – ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan on suunnattu niille osaajille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalista mediaa työssään.

Hyödyntämistä on monenlaista: some sujuvoittaa arkeasi, kasvattaa verkostoasi, auttaa kehittymään omassa työssäsi, nopeuttaa uralla etenemistäsi ja tukee henkilöbrändiäsi.

Tämä kirja kertoo vinkit ammattimaiseen someläsnäoloon yksilölle – siis vaikkapa yrittäjälle, toimihenkilölle, virkamiehelle tai asiantuntijalle. Kirjalla on myös sisarteos Sano se someksi 2 – Organisaation käsikirja sosiaaliseen mediaan*, joka on suunnattu erityisesti yrityksille ja yhteisöille.

Sosiaalinen media muuttuu vauhdilla. Kirja on perusteellisesti uudistettu painos neljä vuotta aiemmin julkaistusta samannimisestä teoksesta.

*Sopii myös ylijumalille ja tirehtööreille.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi