Sihteeri- ja Assistenttipäivät 2018 Tallinna 27.-28.9.2018

Ohjelmaa valmistellaan.

Sihteeri- ja Assistenttipäivillä Tallinnassa nostat energiatasoasi, preppaat vuorovaikutustaitojasi, opit uusimmat  trendit visuaalisesti näyttäviin presentaatioihin ja saat hyödyllisiä vinkkejä asiakasviestintään ja haastavien tilanteiden hallintaan.

Sihteeri- ja Assistenttiseminaareilla on välitön ja rento tunnelma - tule ja koe itse!

Kumppanina: Messukeskus

Alkamisajankohta: 27.09.2018, klo 10:30
Päättymisajankohta: 28.09.2018, klo 20:30

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Sihteeri- ja Assistenttipäiville Tallinnassa 2017 osallistuneiden palautetta:

• Luentojen sisällöt olivat hyviä! Hyvät ja asiansa tuntevat + innokkaat esiintyjät jokaisessa. Seminaarin parasta antia on myös se, että tuntui kivalta saada vaihtelua tavalliseen työpäivään.
  • Kokonaisuus kaikkinensa oli toimiva ja seminaari hyvin toteutettu. Iso kiitos järjestäjille, ja että he olivat paikanpäällä koko ajan, heidän avullaan asiat hoituivat toivotulla tavalla.
  • Saada taas uusia näkökulmia asioihin, tutustua ihmisiin.
  • Hyvin yhteen nivottu ohjelmakokonaisuus
  • Kaikista osioista sai jotain murusia irti jatkoa varten.
  • Tutustuin uusiin ihmisiin, kun olin yksi liikkeellä :)
  • Parasta oli ajatusten vaihtaminen kollegoiden kanssa
  • Kiitos kaikille järjestäjille!

Tule mukaan hakemaan uusia vinkkejä arjen aherrukseen, innostumaan ja verkostoitumaan!

Kumppanina seminaarissa: Messukeskus

Helsingin Pasilassa sinua palvelee rautainen joukko tapahtuma-alan ammattilaisia. Autamme onnistumaan kokouksissa, kongresseissa, juhlissa ja muissa tapahtumissa. Meiltä löydät puitteet tuloksellisille kohtaamisille. Voit valita 40 erilaisesta tilasta, 21 ravintolasta ja 7 hallista ja kaikista tapahtumapalveluista, mitä tilaisuutesi tarvitsee. Kanssamme mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso.

Tutustu Messukeskukseen!

Ohjelmaa valmistellaan

Roseni 13, 10111 Tallinn

Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.9.2018