Talous haltuun pk-yrityksessä

Juha Siikavuo

Talous haltuun pk-yrityksessä

Teoksessa esitellään liiketoiminnan kannattavuuden perustekijät havainnollisesti: liikeidea, yhtiömuoto, talouden seuranta ja verotus. Kirjan ohjeilla ja vinkeillä suunnittelet yrityksen taloutta ja opit hinnoittelemaan oikein sekä optimoimaan verotusta. Täsmäapu pk-yrittäjän arkipäivään.

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Talous haltuun pk-yrityksessä pureutuu käytännönläheisesti pk-yrittäjän arkipäivään. Teoksessa esitellään liiketoiminnan kannattavuuden perustekijät havainnollisesti: liikeidea, yhtiömuoto, talouden seuranta ja verotus. Kirjan ohjeilla ja vinkeillä suunnittelet yrityksen taloutta ja opit hinnoittelemaan oikein sekä optimoimaan verotusta.

Pk-yrityksenkään menestys ei ole yhden huippuniksin varassa, vaan sen on suunnitelmallisen, pitkäjänteisen työskentelyn tulos. Säilyäkseen elinvoimaisena yrityksen tulee huolehtia hyvästä kannattavuudestaan, samoin maksuvalmiudestaan ja vakavaraisuudestaan.

Teoksen kirjoittaja Juha Siikavuo on tehnyt pitkän uran pk-sektorilta tilitoimistosta ja yritystoiminnan, talouden ja verotuksen opettajana, joten hänelle on vuosien saatossa kertynyt laaja tietämys pk-yrittäjän arkipäivän solmukohdista. Näitä solmuja teos avaa käytännöllisellä otteella.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Juha Siikavuo
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464026
Painovuosi 2016
Painos 1.
Sivumäärä 255
Kirjastoluokka 69

Kirjoittajat

Juha Siikavuo

J. Siikavuo Ky
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv